TR EN

Dil Seçin

Ara

Mayıs 2016

post-title

Mayıs 2016, 473

 

Merhaba değerli okuyucularımız,

Görmek için göz yetmiyor, kalp de gerekli…

Öylesine güzel bir dünyada yaşıyoruz ki, kafamızı kaldırıp Rabbimizin sunduğu nimetleri, gerçek zenginliği yaşamaya hazır olmalıyız. Hele de şu bahar mevsiminde…

***

Bu şöleni kaçıranlar için şu öykümüzü hatırlayalım:

Birisi parkta yürümekteyken, yerde çimenlerin içinde parlayan bir madenî para görür. Bedavadan para bulmak onu öylesine sevindirir ki, her dışarı çıkışında daha fazlasını bulmak için başı önde gezer ve sürekli yerlere bakınır.

Hayatı boyunca beş on derken, birkaç yüz liralık kâğıt paralar bulur. Hepsi toplansa bile aslında çok bir şey değildir bunlar. Görünürde bu paraları elde etmek ona hiçbir şeye mâl olmamıştır.

Oysa bir bedeli vardır. Bulduğu paraların gerçek bedeli hayatta kaçırdıklarıdır… Otuz bin kadar gün batımı, üç yüzden fazla gökkuşağı, sayısız bahar manzaraları, kuşların şakımaları, güneşin doğuşu, çocukların o neşeli halleri… Daha sayılamayacak kadar binlerce güzelliği kaçırmanın karşılığıydı o bulduğu paralar…

***

Zafer dergimiz de, kaçırılmayacak nice güzellikleri her ay evinize getirip, ailece paylaşacağınız bir sevince çağırıyor sizi.

Mayıs aylarının Zafer Dergisi tarihinde apayrı bir yeri var. 1980, 1990 ve nihayet 2000’li yıllarda, okuyucularımızın dikkatini çeken pekçok araştırma, Zafer’de hep bu aylarda, yani fetihler ayı mayısta neşredildi. Rabbimize hamd olsun.

Geleneği bu yıl da bozmak istemedik. Dolu dolu bir mayıs sayısıyla huzurlarınızdayız.

***

Dergimiz her ay tazelenen, yenilenen bir sır ile okuyucularımızın ellerinde. Her ayı iple çekiyorum diyen bir okuyucularımız çok… Bir değerli büyüğümüz ise, Zafer’in her ay yenilikler getirdiğinden bahisle, ailecek sahiplendiklerini belirtiyor. Yüzlerce, binlerce dualar dolu mesajlarınız var. Zafer bir okul oldu diyenler mi ararsınız, bu dergide tiryakilik derecesinde insanı kendisine bağlayan bir sır var diyenler mi…

Allah hepinizden razı olsun.

Zafer’i bu inançla, bu duayla, bu gayretle lâyık olduğu en iyi yerlere, yeni yeni okuyuculara, gençlere ulaştırmanın da gayreti içinde olmalıyız hep beraber inşaallah.

Maneviyata duyulan ihtiyaç, doğru ve sağlam fikirlere olan açlık, kendini her zamankinden daha fazla hissettiriyor şimdilerde. Bu sadece bizim için değil, dünyanın her yerindeki insanlar için de geçerli.

Sevineceğiniz haberlerimiz var. Artık whatsapp üzerinden abone olma kolaylığı var. Web sitemizden geçmiş sayılarımızı e-dergi olarak okuma imkânı da sunuyoruz. Bir de zafer bu ay yeni bir fetih ruhuyla, hayata, gençlere merhaba diyor. İnşaallah lâyık olduğu yerlere ulaştırmak artık size kalıyor.

Bizden hareket, Mevlâ’dan bereket…

 

 

Dergideki Yazılar