TR EN

Dil Seçin

Ara

Zafer Haber

Zafer Haber

En güzel selam kelam ile...

1- Ofis Sanat Merkezinde her cumartesi 3 yıldır devam eden Gençlerle Başbaşa sohbetlerimiz 100. haftasına da ulaştı çok şükür.

2- Ocağın ilk haftası 2 gün Elbistan Kültür Eğitim Vakfı'ndaydık. 300'e yakın Zafer abonesinin olduğu şirin bir yer.

Sağlık Meslek Lisesi, Anadolu Lisesi ile Ekinözü Çok Programlı Lisesi'nde öğrencilerle söyleşiler yaptık. Kitaplarımızı imzaladık. Gecesi ise, dostlarımızla Elbistan Kültür Merkezi'nde bir araya geldik. Zafer Dergimiz için hummalı bir çalışma içine gireceklerinin müjdesini aldık. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz.

3- Yine 13 Ocak'ta Pamukova Akhisar Anadolu Lisesi öğrencilerine önceden alıp okudukları ''Serap'' romanımızı imzaladık, sıcak bir sohbetimiz oldu.

4- 20 Ocak'ta ise, Serdivan Hacı Emine Oba Ortaokulu öğrencileriyle sohbetimiz vardı.

Okul müdürlerimize, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

5- Şubat'la beraber Zafer Dergimiz 470. ayına ve sayısına ulaştı hamdolsun. Biricik meselemiz daha çok insana ve okuyucuya ulaşmak. Bunun için sizlerin samimane desteğine ihtiyacımız var. Gayretiniz bizlere ışık oluyor, ümit ve şevk veriyor. Sizlere dua ve teşekkür ediyoruz.

6- Zafer Dergimize gönül veren okuyucularımız ve dostlarımızdan ricamız.

Hepinizden en az 2 abone bekliyoruz.

Biri KENDİNİZ, diğeri de bir yakınınız ve SEVDİĞİNİZ.

Geleceğe emin adımlarla yürüyebilmemiz adına bu desteğiniz çok önemli.

7- 2016 yılı Zafer'imizin yeniden doğuş yılı olacak inşaallah. Arayış içinde olan kalplere ulaşmak en büyük işimiz. Bu sorumluluğu hep birlikte paylaşalım istiyoruz.

Kapaklarımızdaki uyarıları lütfen dikkate alalım. Zafer Dergisinin herhangi bir çocuk dergisi ve yayını yoktur. ''Küçük Kaşif'' dergisiyle de hiçbir alakamız bulunmamaktadır.

8- Zafer Dergimize ait GEÇERLİ OLAN yeni telefon ve iletişim bilgileri şöyledir:

0264 279 80 81

0549 674 75 01 - 0549 674 75 02 ve 03

Abone işleri için: zaferabone@gmail.com

Abone merkezi ve sosyal hizmetlerimiz için adresimiz: Zafer Kültür Merkezi Papuççular Mah. Çıracılar Cad. No:7 Kat:2 Adapazarı/Sakarya

ABONELERİMİZ için yeni posta çeki ve banka hesapları açıldı. Bu hesap numaralarını dergimizin iç kapaklarında ve jenerikte bulabilirsiniz.

Herhangi bir aksama yaşanmaması için lütfen ABONE ücretlerinizi geçerli olan bu hesaplara (gönderen kısmına isminizi yazdırarak) yatırınız.

BİR YILLIK abone ücreti YALNIZ 70 TL'dir.

9- Zafer Dergisi Kültür Merkezimizde, Cumartesi gecesi sohbetlerimiz devam ediyor.

Moral FM'deki ''Zafer Sohbetleri'' de her Cumartesi 22.30/24.00 arası sürüyor.