TR EN

Dil Seçin

Ara

Zafer Haber

Zafer Haber

En güzel kelâm selâm ile…

1- Çok şükür 454. Ekim sayımız da pırıl pırıl. Bu yılın diğer Zafer sayıları gibi yine dopdolu, yine gönül kapılarınızı çalıyoruz güz yağmurları gibi. Okullar açıldı her yer yavrularımızın sesleriyle cıvıl cıvıl. Şimdi yeni bir ruhla, aşkla ve şevkle hizmet yoluna revan olmak zamanı. Her sayfası şiir gibi güzel bir Zafer var elinizde...

2- Zafer’e gelen okuyucu mektupları cidden gözümüzü açtırıyor.

Zafer Dergimizden insanları haberdar etmenin yollarını arayıp bulmanın derdindeyiz. Zafer’in bir sayısı eline geçse, sayfaları arasında şöyle bir dolaşsa ne demek istediğimiz hemen anlaşılacak… Zafer’le fethedilecek daha çook gönüller var… Bekliyor bizi bu insanlar. İnanın bekliyorlar.

“Gördüysen sorumlusun” diyorduk, şimdi “okuduysan sorumlusun” diyoruz..

Zafer Dergimize en samimi gönül bağı ile bağlanan okuyucularımız olduğu için Rabbimize hamdediyoruz… Bizi bilenlere, yalnız bırakmayıp beraber yürüyenlere selam olsun.

3- Sosyal medyada da, Zafer’in metoduyla, azimle ve gayretle hummalı bir şekilde gece-gündüz demeden çalışıyoruz.

Çekirdek bir kadro ile sesli sedalı yol alıyoruz. Yeni fikirler ve düşünceler için, saatlerce kafa yoruyoruz.

4- Çok beğenilen yeni sayfalarımızdan “Fikir Eğlenceleri” bu ihtiyaçtan doğmuştu.

“Fotoğrafı sizden, sözü bizden” sayfamız da bu ayın yenilerinden. Şimdi top sizde… Çektiğiniz anlamlı fotoğrafları bekliyoruz.

5- Ofis Sanat Merkezi’ndeki sohbetlerimizin 43. Haftasına, 20 Eylül Cumartesi günü ‘bismillah’ deyip başladık. Gençlerin rağbeti ve ilgisi memnuniyet vericiydi. Rabbimiz hayırlara vesile kılsın. Bizi yalnız bırakmayan siz dostlarımıza ve bize her nevi imkânı hazırlayan İbrahim Aktürk’e, Zahid Böcek’e, yardımcımız Serkan Akdeniz kardeşimize ve tüm emeği geçenlere teşekkürlerimizi arzediyoruz.

6- ZAFER KÜLTÜR MERKEZİ’mizde de, ders ve sohbetlerimiz aynen devam ediyor.

Genç bayanların gayretlerini tebrik ediyoruz. Bir insanın, bir kâinat olduğu şuuru ile devam inşaallah. Elimizdeki kudsi hakikatlere herkesin ihtiyacı var.

7- Eylül ayında misafirlerimiz vardı. Almanya’dan Nuran Kanzuker ile yıllar sonra hasreti vuslata çevirdik çok şükür. Yine Ankara’dan TRT’den Adem Özkan ve Bilal Gökçınar misafirimiz oldu. Karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk; verimli geçti görüşmelerimiz.

8- Her bayram olduğu gibi, bu bayramın da ikinci günü Zafer Kültür Merkezi'mizde öğlen namazına müteakip bayramlaşmamız oldu.

9- Değerli dostumuz ve Zafer Dergimizin çizerlerinden Osman Suroğlu’nun Ofis Sanat Merkezi’ndeki karikatür sergisi gerçekten muhteşemdi. Hayranlıkla izledik. Mütevazı ustanın eline ve gönlüne sağlık diyoruz.

10- ZAFER KÜLTÜR MERKEZİMİZDE iki haftada bir pazar günleri ZAFER DERGİSİ SEMİNERLERİMİZ de tatilin ardından 12 Ekim pazar günü tekrar başlamış bulunuyor.

Sosyal medya üzerinden her türlü, toplantı, sohbet, sergi ve gezilerimizin tarih ve saat duyurularını bulabilirsiniz.