TR EN

Dil Seçin

Ara

Zafer Haber

Zafer Haber

En güzel kelam selâm ile...

1- Nisan ayı hareketli ve bereketli geçti. 

6 Nisan’da Zafer Kültür Merkezimizde Erenler Güneş Koleji Orta okul öğrencilerini misafir ettik.

Aynı gün Sakarya Valimiz sayın Hüseyin Avni Coş Bey’i makamında ziyaret ettik. 

Yine aynı gün Sakarya Gençlik Merkezinde gençlerle gayet verimli geçen bir sohbetimiz oldu.

13 Nisan’da Erenler Güneş Kolejinin konferans salonunda öğrencilerle neşeli bir sohbet gerçekleştirdik.

21 Nisan’da Beykent TV’de Işılay Saygın’ın misafiri olduk. Hayata dair sohbetimiz vardı.

Aynı gün Akçakoca’da Turizm Yüksek Okulu öğrencilerine konferansımız oldu. Eskimeyen dostlarla da görüştük. Zafer Dergimiz için orada da abone faaliyetleri başlamış oldu.

25 Nisan’da Sakarya Şen Piliç End. Meslek Lisesinde, 26 Nisan’da İzmit Akademi Lisesinde Kutlu Doğum Etkinlikleri çerçevesinde konferanslarımız ve kitap imza günümüz vardı.

27 Nisan’da Sakarya Valisi Mustafa Büyük Anadolu İ.H.L.’de ve Faik Baysal Kütüphanesinde konferansımız ve yeni çıkan ‘Allah ve Sen’ kitabımızın imza günleri vardı. Çok şükür gençlerimizin ilgisi bize yarınlarımız için ümit verdi.

2- Zafer Dergimize ait sitemiz www.zaderdergisi.com.tr adresinde hizmet vermeye devam ediyor. Sitenin beğenilmesi ve olumlu dönüşlerin olması bizi çok mutlu etti.

3- Zafer Dergimize gönül veren okuyucularımız ve dostlarımızdan önemli bir ricamız var.

Her okuyucumuzdan en az 2 abone bekliyoruz: Biri KENDİNİZ, diğeri de bir YAKININIZ ve SEVDİĞİNİZ için. Bu desteğiniz çok önemli.

4- Şu an tek yayınımız Zafer Dergisi’dir. Sadece aşağıda verdiğimiz hesap ve iletişim bilgileri bizimdir. Lütfen GEÇERLİ OLAN bu telefon ve iletişim bilgilerini kullanınız:

0 264 279 80 81 / 0 549 674 75 01 - 02 - 03

www.zaferdergisi.com.tr

Abone işleri için: abone@zaferdergisi.com.tr / zaferabone@gmail.com

Posta çeki ve banka hesap IBAN nolarını dergimizin iç kapaklarında ve jenerikte bulabilirsiniz. Herhangi bir aksama ve mağduriyet yaşanmaması için lütfen abone ücretlerinizi geçerli olan bu hesaplara (gönderen kısmına bizde kayıtlı abone ismini yazdırarak) yatırınız. BİR YILLIK abone ücreti SADECE 70 TL (Avrupa 40 EURO / ABD 50 USD)dir.

5- Mart ayı içinde okuyucularımızın, internet sitemiz olan www.zaderdergisi.com.tr adresinden abone olmaları ve abone ücretini hemen ya da daha sonra ödeyebilmeleri için gerekli düzenlemeler yapıldı. 

Bu sayede çok şükür ki, zorluklar yaşayan yurtdışı abonelerimize artık daha kolay hizmet verebiliyoruz. Tüm abonelerimizin ve özellikle yurtdışında olanların, abone ücretini ödemelerini kolaylaştıran bu düzenleme çok beğenilecek inşaallah.

Şimdi bir kolaylık daha: 0 549 674 75 03 nolu telefona whatsapp üzerinden mesaj atarak bize ulaşabilecek ve abone olabileceksiniz inşaallah.

6- Ofis Sanat Merkezinde her Cumartesi günü, 3 yıldır devam eden “Gençlerle Baş başa” sohbetlerimiz 114. haftaya da ulaştı hamdolsun. Artık yakın il ve ilçelerden gelen dostlarımız da sohbetimize misafir oluyorlar.

7- Zafer Dergisi Kültür Merkezimizde, Cumartesi gecesi sohbetlerimiz devam ediyor.

8- Moral FM’de her Cumartesi 22:30/24:00 arası, Selim Gündüzalp’ten “Zafer Sohbetleri” programını dinleyebilirsiniz. Dinleyemeyen ve kaçıranlar için Pazar sabahları 09.00’da tekrarı yayınlanıyor. Okuyucularımızdan çok teşekkür mesajları aldığımız bu programı kaçırmamanızı tavsiye ederiz.