TR EN

Dil Seçin

Ara

Zafer Haber

Zafer Haber

En güzel kelam selâm ile...

1- Yoğun programlarla geçen bir ay oldu. Bazılarını paylaşalım:

13 Mart’ta Ada Bilim Okulları’nın öğrenci velilerine yönelik “Baba Okulu” konulu konferansımız vardı.

...

17 Mart’ta Genç Müsiad’ın davetlisiydik. Güncelden hareketle manevî hayatımızı konuştuk.

...

23 Mart’ta İstanbul’da Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezinde Suffa Vakfı ile Esenler Belediyesinin birlikte düzenlediği “56. Vefat Yıldönümünde Bediüzzaman’ı Anma Konferansı”na konuşmacı olarak katıldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

 

2- Çok şükür Zafer Dergimize ait sitemiz www.zaderdergisi.com.tr adresinde hizmet vermeye başladı. Sitenin beğenilmesi ve olumlu dönüşlerin olması bizi çok mutlu etti. Emeği geçen kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz.

 

3- Zafer Dergimize gönül veren okuyucularımız ve dostlarımızdan önemli bir ricamız var.

Her okuyucumuzdan en az 2 abone bekliyoruz.

Biri KENDİNİZ, diğeri de bir YAKININIZ ve SEVDİĞİNİZ için.

Bu desteğiniz çok önemli.

 

4- Şu an için tek yayınımız Zafer Dergisi’dir ve çocuk dergimiz yoktur. Sadece aşağıda verdiğimiz hesap ve iletişim bilgileri bizimdir. Lütfen GEÇERLİ OLAN bu telefon ve iletişim bilgilerini kullanınız:

0 264 279 80 81

0 549 674 75 01 - 02 ve 03

www.zaferdergisi.com.tr

Abone işleri için: abone@zaferdergisi.com.tr / zaferabone@gmail.com

Abone merkezi ve sosyal hizmetlerimiz için adresimiz: Zafer Kültür Merkezi Papuççular mah. Çıracılar cad. No: 7 Kat: 2 Adapazarı/Sakarya

Posta çeki ve banka hesap IBAN nolarını dergimizin iç kapaklarında ve jenerikte bulabilirsiniz.

Herhangi bir aksama ve mağduriyet yaşanmaması için lütfen abone ücretlerinizi geçerli olan bu hesaplara (gönderen kısmına bizde kayıtlı abone ismini yazdırarak) yatırınız. BİR YILLIK abone ücreti SADECE 70 TL (Avrupa 40 EURO / ABD 50 USD)dir.

 

5- Mart ayı içinde okuyucularımızın, internet sitemiz olan www.zaderdergisi.com.tr adresinden abone olmaları ve abone ücretini peşin ya da taksitli olarak ödeyebilmeleri için gerekli düzenlemeler yapıldı. Bu sayede çok şükür ki, zorluklar yaşayan yurtdışı abonelerimize artık daha kolay hizmet verebiliyoruz.

Tüm abonelerimizin ve özellikle yurtdışında olanların, abone ücretini ödemelerini kolaylaştıran bu düzenleme çok beğenilecek inşaallah.

 

6- Ofis Sanat Merkezinde her Cumartesi günü, 3 yıldır devam eden “Gençlerle Baş başa” sohbetlerimiz 110. haftaya ulaştı hamdolsun.

 

7- 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde; Zafer Kültür Merkezimizde “Âdetlerle Değil, Âyetlerle Kadın Olmak” konulu bir etkinlik yapıldı. Moral FM Programcısı İsmail Tongar ile Yazar Hatice Kübra Tongar'ın konuşması hanım davetliler tarafından ilgiyle izlendi.

Program sonrasında Hatice Hanım dinleyenleriyle özel söyleşi yaptı ve kitaplarını imzaladı.

 

8- Zafer Dergisi Kültür Merkezimizde, Cumartesi gecesi sohbetlerimiz devam ediyor.

9- Moral FM’de her Cumartesi 22:30/24:00 arası, Selim Gündüzalp’ten “Zafer Sohbetleri” programını dinleyebilirsiniz. Dinleyemeyen ve kaçıranlar için Pazar sabahları 09.00’da tekrarı yayınlanıyor. Okuyucularımızdan çok teşekkür mesajları aldığımız bu programı kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

 

***

 

Zafer’in önemli bir hizmeti de bu günlerde daha iyi anlaşılıyor. Çünkü toplumumuzun pek çok derdine deva olacak ilâç gibi yazılar var. O gözle okuyup bakalım. Hedefimiz daha çok gence ve insana ve öğretmene ulaşmak. Bunun için sizlerin gönülden gelen dua ve desteğinize çok ihtiyacımız var. Çalışmalarınız bizi de heyecana ve gayrete getiriyor.