TR EN

Dil Seçin

Ara

Şubat 2016

post-title

Şubat 2016, 470

 

DEĞERLİ Zafer okuyucularımız, vefakâr dostlarımız...

Şubat demek, kar kış demek, aynı zamanda da bahar demek. Cemreler bu ayda düşecek. Karlar yerini bembeyaz bahar çiçeklerine bırakacak. Kanımızın akışı değişecek, diriliş başlayacak içimizde ve dışımızda. Kuru dallara can verecek Allah.

Bu arada olan biteni ibretle, hikmetle tefekkür edenler, gayrete gelip uyananlar kazanacak.

Bir de; “Şakaklarıma kar mı yağdı, ne var?” diyen şair duyarlılığıyla hayata bakanlar.

Her mevsim bir ömürden habercidir. Mevsimler, günler, gelir geçer. Sayılı nefesler biter. Her kış, baharı, her bahar da, ebedî baharı müjdeler. Ne mutlu hayat denilen emanetin hakkını vererek ve gözeterek yaşayanlara. Ne mutlu Rabbinin davetine, görevini yapmış olarak kalp huzuruyla ve imanla göçenlere.

Geçen ay Zafer dostu pek çok kardeşimizi ebediyete uğurladık. Rabbim rahmet eylesin.

Rabbimiz mühim bir hikmete binaen ecel ve rızkın üstüne bilinmezlik perdesi çekmiş. Geleceği sadece Allah bilir. İnsan yarın başına ne geleceğini bilmediğinden yaşadığı hayattan lezzet ve zevk alabiliyor. Ama bu her an ahirete gitmeye hazırlıklı olmamız gerektiği gerçeğini de ortadan kaldırmıyor. Çünkü aklımız işaretleri görüyor. Ölüm geldiğinde bizi hayırlı bir işin içinde bulsun...

•••

2016 ile beraber 40. yılımıza bismillah dedik. Daha Ocak sayımızın sayfalarına bakmaya ve yazılarını okumaya bile tam doyamadık. Bunu Selim Gündüzalp şöyle dile getiriyor:

“Her hafta cumartesi gecesi saat 22.30’da başlayıp bir buçuk saat süren ‘ZAFER SOHBETLERİ’ programımızda Zafer Dergimizin yazarlarının yazılarından, dinleyicilerimize bir demet gül sunmaya çalışıyoruz. Bu yazıları okurken ve seslendirirken kıymetini çok daha iyi anlıyorum. Yazarlarımıza dua ve teşekkür ediyorum. İyi ki, bu yazıları yazmışlar. Allah razı olsun. Ben çok istifade ediyorum. Zafer okuyucularımıza da aynı şeyi yani sükunetli bir ortamda bu yazıları sesli okumalarını tavsiye ediyorum.”

Yazarlarımıza özel teşekkür ediyoruz.

•••

Sevgili dostlar

Buna bir ilavemiz de şu olacak: Zafer Dergimizi okuyup istifade ediyorsak, biz de bir şeyler yapmalıyız. Bu değerli hazinenin bizim elimizde kalmasına razı olmamalıyız.

Yeni dostlar ve okuyucular bulmak için gayretinizi bekliyoruz. Kalplerin fethi için bismillah demeliyiz. Eski yeni tüm dostlardan, bu çağrımıza ses vermelerini rica ediyoruz.

2016’da HER ABONEMİZDEN EN AZ BİR ABONE BEKLİYORUZ.

•••

Zafer Dergimiz yeter ki güzelce sunulsun, o ele geçtiğinde görevini yapacaktır. Bu yazılar ibret ve hayret uyandıracak yazılar. Gönül tellerine dokunan, en değerli yanımız olan imanımızı tazeleyen yazılar.

Anne babalara, öğretmelere, esnafımıza, işçimize, çiftçimize, emeklimize, gençlerimize her yaş ve her meslek grubuna görev düşüyor.

Bu destek olmaya davettir. Şer kuvvetler bâtıl davaları için ölümü bile göze alırken, bizlere geri durmak yakışır mı! Sizin de her ay Zafer’imizle bir kalbin daha fethi ve ihyası için çabanızı bekliyoruz. Çevremizde ulaşacağımız pek çok eş, dost ve arkadaş göreceğiz.

Bayram Yüksel ağabey yıllar önce; “Zafer Dergisini bu güne kadar kime verdiysem memnun kaldılar. Yüzümüzü kara çıkarmadı.” demişti. Rahmetle anıyoruz. Sizden yeni aboneler ve müjdeli haberler bekliyoruz inşaallah.

Erzurum, Denizli, İstanbul, Ankara, Elbistan ve Gaziantep’ten sevindirici haberler almaya başladık. Ha gayret…

Bizden hareket, Mevla’dan bereket.

Allah’a emanet olunuz.

 

 

Dergideki Yazılar