TR EN

Dil Seçin

Ara

Zafer Haber

Zafer Haber

En güzel kelam selâm ile...

1-Şubat ayında şehitlerimizin haberleri ve çok sevdiğimiz iki abimizin vefatı hepimizi üzdü. Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin. Hepimizin başı sağolsun. 

40 yıl boyunca ilim ve irfanından çok istifade ettiğimiz Bediüzzaman Hazretlerinin talebelerinden değerli büyüğümüz Mehmet Kırkıncı Hocamıza ve Said Özdemir Abilerimize de Zafer Dergisi olarak, Allah’tan gani gani rahmet diliyoruz.

2-Bu vesile ile TRT’de “İyi Fikir” programının konuğu olduk. Ümit ve iman üzerine konuştuk.

Böyle kritik bir zamanda kalplere ümit, ruhlara şifâ olmaya çalıştık. Dinleyicilere ve yetkililere, ilgililerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

4-Ofis Sanat Merkezinde her Cumartesi günü, 3 yıldır devam eden Gençlerle Baş başa Sohbetlerimiz 106. haftaya ulaştı.

5-Dergimize gelince.. Zafer’in önemli bir hizmeti de bu günlerde daha iyi anlaşılıyor. Çünkü toplumumuzun her derdine deva ve şifa olacak ilâç gibi yazılar var. O gözle okuyup bakalım.

MART’la beraber Zafer Dergimiz 471. sayısına ulaştı hamdolsun. Esas meselemiz daha çok gence ve insana ulaşmak. Bunun için sizlerin gönülden gelen dua ve desteğinize çok ihtiyacımız var. Çalışmalarınız bize de şevk veriyor.

6-Zafer Dergimize gönül veren okuyucularımız ve dostlarımızdan önemli bir ricamız. Her okuyucumuzdan en az 2 abone bekliyoruz:

Biri KENDİNİZ, diğeri de bir yakınınız ve SEVDİĞİNİZ için.

Geleceğe emin adımlarla yürüyebilmemiz adına bu desteğiniz çok önemli.

7-Zafer Dergimize ait, GEÇERLİ OLAN yeni telefon ve iletişim bilgileri şöyledir:

0 264 279 80 81

0 549 674 75 01 - 0 549 674 75 02 ve 03

Abone işleri için: zaferabone@gmail.com

Abone merkezi ve sosyal hizmetlerimiz için adresimiz: Zafer Kültür Merkezi Papuççular mah. Çıracılar cad. No: 7 Kat: 2 Adapazarı/Sakarya

ABONELERİMİZ için yeni posta çeki ve banka hesapları açıldı. Bu hesap numaralarını dergimizin iç kapaklarında ve jenerikte bulabilirsiniz.

Herhangi bir aksama yaşanmaması için lütfen ABONE ücretlerinizi geçerli olan bu hesaplara (gönderen kısmına isminizi yazdırarak) yatırınız. BİR YILLIK abone ücreti YALNIZ 70 TL’dir.

8-Sakarya Valimiz Sayın Hüseyin Avni Coş’u Şubat ayı içinde üç defa ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Hem kültür merkezimizi, hem kütüphanemizi ziyaret ettiler. Ayrıca 42 yıllık geleneksel cuma yemeğimize katıldılar. Kendilerine ve muhterem pederlerine teşekkür ediyoruz.

9-Zafer Dergisi Kültür Merkezimizde, Cumartesi gecesi sohbetlerimiz devam ediyor.

Moral FM’deki “Zafer Sohbetleri” her Cumartesi 22:30/24:00 arası sürüyor.

10-UYARIMIZA DİKKAT: Zafer Dergisinin yayınladığı herhangi bir çocuk dergisi ve yayını yoktur. 

Müjdeli haberlerinizi bekliyoruz.