TR EN

Dil Seçin

Ara

Sizden Gelenler

Sizden Gelenler

Çok özeldir Zafer Dergileri benim için. 25 yıl önceydi okumayı onlarla ilerlettim küçücük yaşımda, hiç eksik olmasın inşallah.

         — Asuman Şekeroğlu

***

Zaferden vazgeçilmez. Rabbim Zafer için çalışanları muvaffak etsin.

         — Mustafa Talak

***

Samimiyetle şunu söylemeliyim ki. Zafer dergisinden yaptığım çalışma ve dersler ve alıntılar ile muhkem bir kale gibi hocalarımın arkadaşlarımı ifsadına engel olmaya çalışırdım. Hoca bir ders boyunca darwinist tezi savunmuştu. İtirazlarımdan sonra bir sonraki derse hazırlanmamı istedi. Ben de Zafer Dergilerinden yaptığım çalışma ile karşı tez konusunda sağlam bir hazırlık yaptım. Arkadaşlarıma ve hocama sunum yaptım. Sınıfta çok etkili oldu. Hocam ateist olmasına rağmen çok etkilenmişti. Zafer Dergilerinden istifade ederek yaptığım sunum çok etkili olmuştu. Sene sonuna kadar bu böyle devam etti. Karne günü hocamız bu bilgi, anlayış, bakış açılarımızın kaynağını çok merak ettiğini söyleyerek yararlanmak istediğini söylediğini Zafer Dergisi adına kıvançla ifade etmek isterim.
Yeniden hoş geldin Zafer Dergisi. Nice zaferlere, fetihlere yelken açman dileği ile… Hemen abone olacağımı ifade etmek isterim.

         — Hikmet Kurtaran

***

Zafer bizim dergimiz…

         — Senai Demirci

***

Her şey gönlünüzce olur inşallah... Biliyoruz biz de şahidiyiz Zafer yolunda O'nun rızası için yapılan bütün gayretlerin. Sevgilerimi, hürmetlerimi sunuyorum.

         — Sait Köşk