TR EN

Dil Seçin

Ara

Ekim 2017

post-title

Ekim 2017, 490

Değerli dostlarımız merhaba. Hepimizin başı sağolsun. Hüküm Allah’ın. Onun her takdiri güzeldir; binbir hikmeti vardır. Biz bilemeyiz, Allah (cc) bilir. Bu takdir karşısında, bize sabır yakışır.

Ekim sayısı için başka planlarımız vardı, farklı hazırlıklar yapmıştık. Fakat nasip başkaymış.

Bu sayımızı Selim abimize ayırmak varmış kaderde. Selim Gündüzalp’i farklı yönleriyle tanımak isteyenlere bu konuda bilgi verecek bir dergi hazırlamaya gayret ettik. Elbette bir çiçekle bahar gelmediği gibi, bir yazıyla, bir dergi ile de bir insanı anlatmak mümkün olmaz. Hele de satırlara sığmayacak zenginlikte bir hayat yaşayan Selim Gündüzalp’i anlatmaya bu dergi yetmez. Fakat yine de arif olana işaret yeter düşüncesiyle böyle bir sayı hazırlamak gerekiyordu ve hazırladık.

Gelen yazılardan da pek çoğunu bu sayıya dahil edemedik. Giren yazıların da çoğunu kısaltarak aldık. Yazılarını yayınlayamadığımız dostlar bizi mazur görsünler. İnşaallah gelecek sayılarda Selim abimizle ilgili yazıları paylaşmaya devam edeceğiz.

Selim abimiz Zafer Dergisi’ni ve onun yanında şekillenen hizmetlerde kırk yılı aşkın bir süredir öncülük etti. O görevini fedakârane ve tüm gayretiyle ifa etti. Şunu da belirtelim ki; onun başlattığı ya da devam ettirdiği tüm faaliyetlerimiz aynen devam ediyor ve edecek inşaallah. Hatta bir adım öteye taşıma gayretinde olacağız. Rabbimiz yolunda gayret eden kullarından eylesin hepimizi.

Ayrıca Selim Gündüzalp adına bir site kurma hazırlıklarına başladık. Bu sitede Selim Gündüzalp’ın yazıları, sözleri, videoları, fotoğrafları ve onun hakkında yazılanlar yer alacak; Selim abimiz gibi zengin içerikli bir site olacak inşaallah.

Selim abimizle dergi hakkında bazı adımlar atma konusunda bir karar noktasına varmıştık. Bundan sonraki süreçte yeri geldikçe onlarla ilgili adımları yine atacağız inşaallah. Bunlardan biri de e dergi konusuydu… Zafer basılamayacak noktaya gelirse e-dergi olarak yayınlanacak inşaallah…

Selim abimizin vefatıyla çok üzüldük, onu çok özleyeceğiz. Sevdiği bir insandan ayrılmanın ne demek olduğunu, sevdiğinden ayrılanlar anlayabilir ancak. Tek tesellimiz ve duamız ahirette Peygamber Efendimizin (asm) etrafında tekrar buluşmak.

Evet, Zafer Dergisi sayısız insanın hayatında unutulmaz izler bıraktı. Nice insanın hayatı Zafer’le değişti. İşte Zafer Dergisi’nin gerçek zaferi de budur. Selim abimiz nasıl bu yola ömrünü vermişse bizler de aynı şevk ve heyecanla bu davayı omuzlayacağız inşaallah.

Siz sevgili dostlarımızın da desteğini bekliyoruz.

Dergideki Yazılar