TR EN

Dil Seçin

Ara

Sizden Gelenler

Sizden Gelenler

Selamun Aleyküm... Nedir bu Zafer Dergisi'nin hoşnut eden sırrı? Posta kutumda görünce bu akşam sanki hediye almışım gibi mutlu oldum... Emekleriniz için teşekkür ederim.

         — Yeşim Bahçeci

***

Zafer Dergisi, evimize giren ve okunan tek dergi. Emeği geçenlere çok teşekkürler...

         — M. Emin Uludağ

***

Nice sayılara ulaşma duasıyla. Zafer; benim için her ay beklenilen ve içinde birçok güzel konularının olduğu, güncel, çekici, küçük ama muhteviyatı oldukça geniş, özellikle ince nüktelerin, güzel sözlerin ve de anlamlı yazıların olduğu, sizi kendi dünyasında güzel bir seyre daldıran, sevecen bir dergi. Nice yıllara...

         — Eyüp Metin

***

Zafer Dergi'sinde ilaç gibi yazılar var. İnsanın yaralarını sarıp, iyileştiren yazılar...

         — Sinan Kardeş

***

Derginizi her ay alıyorum. Çok severek beğenerek okuyorum. Her sayınız ayrı güzellikler içeriyor. Allah hepinizden razı olsun.

         — Esra Atlı

***

BENİM DERGİM!

         — Aynur Atik

***

O kadar çok beğendim ki, dergi elime geçer geçmez sayfamda paylaştım. Allah bu dergiye emeği geçenlerin tümünden razı olsun.

         — Melek Pulgu

***

Gerçekten bam telime dokunuyorsunuz. Ben geçmişi hatalarla ve yanlışlarla dolu bi insanım. Taksim'de büyüdüm. Sevdiğim insanları kaybettim. Psikolojik buhranlar yaşadım. Yolumu Rabbime döndürmek istiyorum. Ruhum adeta kafese kısılmış gibi. Rabbimi bilmek tanımak, Onun rızası için yaşamak istiyorum. Risale derslerinize ben de katılmak isterim. Allah sizlerden razı olsun.

         — T. Burak Şensoy