TR EN

Dil Seçin

Ara

Zafer Haber

Zafer Haber

En güzel kelâm selâm ile...

1- Zafer'in her sayısı, ayrı bir heyecan ve sevinç kaynağımız. 459. Mart sayımızda yeni konular ve yeni kalemler var, çok şükür. Ufkumuzu genişleten değerli yazarlarımıza teşekkürü borç biliyoruz.

2- 2015 yeni yıl abone çalışmalarımız tüm hızıyla ve heyecanla devam ediyor. 

Tüm dostlarımız görev başına. Abone çalışmalarımız özellikle bu yıl daha da önem arzediyor.

Şu an arzu ettiğimiz hedefe ulaşmamız için en az 3000 aboneye ihtiyacımız var. Ufak tefek maniler olsa da, biz ümitliyiz. Unutmayalım, abonelerle yaşıyoruz ve ayakta duruyoruz. Bu acil konuyu dua ve gündemimize alalım lütfen.

3- Ofis Sanat Kültür Merkezi'ndeki sohbet ve imza günlerimiz, her Cumartesi 14.00'te başlıyor. 64. haftamızı da geride bıraktık. Bu mekân, gençlerle buluşmamız için güzel bir imkân oluyor çok şükür.

4- 22 Ocak Perşembe gecesi Karşıyaka Camii konferans salonundaydık.

5- 25 Ocak Pazar günü Halime Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu'nda ortaokul öğrencileriyle sohbet ve imza günümüz vardı.

6- 3 Şubat'ta Kocaeli'de, Kadın ve Aile Koordinatörlüğünce tertiplenen günde, gençlerle söyleşimiz oldu; sonrasında kitaplarımızı imzaladık.

7- Zafer Kültür Merkezi'mizde 15 günde bir pazar günleri saat 13.00'te Zafer Dergisi Seminerleri'miz samimi bir ortamda geçiyor. Yazarlarımız Kaan Esen ve Rasim Soylu misafirimiz oldu. Yeni şeyler duyuyor ve öğreniyoruz.

8- Her ayın ilk salı günü Moral Fm programlarımız saat 11.00'de başlıyor.

9- Zafer Dergisi Kültür Merkezi'nde, lise ve üniversiteli bayanlar için derslerimiz her Çarşamba 17.00'de.

10- Yine Zafer Dergisi Kültür Merkezi'mizde, Cumartesi gecesi ailecek katılabileceğiniz ders ve sohbetlerimiz devam ediyor.

11- Zafer Dergisi Kültür Merkezi'nde, her Cumartesi saat 11.00'de 9-14 yaş gençlerimize yönelik sohbet ve etkinliklerimiz coşkuyla sürüyor.

12- 2015 yılı için en önemli görevimiz, Zafer Dergimizi öğretmen ve öğrencilerimize ulaştırmamız, haberdar etmemiz. Bunun için var gücümüzle çalışmamız şart.

Her okuyucumuzdan, en az bir yeni abone bekliyoruz. Gecikmeden lütfen, bu işe dört elle sarılalım.

13- Sosyal medya üzerinden her türlü etkinliklerimizin tarih ve saat duyurularına ulaşabilirsiniz.