TR EN

Dil Seçin

Ara

Zafer Haber

Zafer Haber

En güzel kelâm selâm ile...

1- Değerli dostlar; Zafer'in her sayısı, ayrı bir heyecan ve sevinç kaynağı bizler için. 460. Nisan sayımızda da yeni konular ve yeni isimler var. Her bir konu ayrı bir pencere ve ufuk açıyor dünyamıza. Emeği geçen herkese teşekkür eder, gayretlerini tebrik ederiz.

2- 18 Mart Çanakkale Zaferinin 100. Yılı dolayısıyla etkinlikler oldu. Hatimler okundu, sohbetler yapıldı, aziz şehitlerimizin hatırasını yâd ettik.

3- Yine Mart ayında Bediüzzaman Hazretlerinin vefatı dolayısıyla çeşitli anma programları ve etkinlikler yapıldı. Bunlara katıldık, dualar ettik.

4- 2015 yeni yıl abone çalışmalarımız tüm hızıyla ve heyecanıyla devam ediyor.

Zafer dostlarının güzel haberlerini bekliyoruz. Severek okuduğunuz Zafer'i okuma imkânı olmayanlara da ulaştıralım. Abone çalışmalarımız bu yıl daha da önem arz ediyor. Şu an en az 3000 aboneye ihtiyacımız var. Bunun için hepimize görev düşüyor. Kritik bir dönemdeyiz. Unutmayalım, abonelerle ayakta duruyoruz. Bu acil konuyu dua gündemimize de alalım lütfen.

5- Ofis Sanat Kültür Merkezi'ndeki sohbet ve imza günlerimiz, her Cumartesi 14.00'te başlıyor. 68. haftamızı da geride bıraktık. Bu harika mekânda gençlerle buluşmaya devam ediyoruz. Birçok gencin hayata bakışına anlam katmak için güzel bir imkân ve fırsat oluyor çok şükür.

6- Zafer Kültür Merkezi'mizde 15 günde bir pazar günleri saat 13.00'te, Zafer Dergisi Seminerleri'miz samimi bir ortamda geçiyor. Yazarlarımız misafirimiz oluyor. Hep beraber yeni fikirler duyuyor, yeni şeyler öğreniyoruz.

7- Her ayın ilk salı günü Moral FM programlarımız saat 11.00'de başlıyor.

8- ZKM'de, lise ve üniversiteli bayanlar için derslerimiz her Çarşamba 17.00'de.

9- OSM'deki sohbetlerimizin müdavimleri ve ailelerinin de katılımıyla Kent Park'ta sabah kahvaltısında bir araya geldik. Geniş bir katılımla gerçekleşen bu programla beraber aramızdaki samimiyet de, sohbet ve dua ile pekişmiş oldu inşaallah.

10- Yine Zafer Dergisi Kültür Merkezi'nde, Cumartesi gecesi ailecek katılabileceğiniz ders ve sohbetlerimiz de devam ediyor. 

11- Zafer Dergisi Kültür Merkezi'nde, her Cumartesi saat 11.00'de 9-14 yaş gençlerimize yönelik sohbet ve etkinliklerimiz şevkle sürüyor.

12- 2015 yılı için en önemli görevimiz, Zafer Dergimizi öğretmen ve öğrencilerimize ulaştırmamız, haberdar etmemiz. Bunun için, var gücümüzle çalışmamız şart. Her okuyucumuzdan, en az bir tane yeni abone bekliyoruz. Gecikmeden lütfen, bu hayırlı işe, acilen el atalım ve dört elle sarılalım inşaallah.

13- Sosyal medya üzerinden etkinliklerimizin duyurularına ulaşabilirsiniz.