TR EN

Dil Seçin

Ara

Zafer Haber

Zafer Haber

En güzel kelâm selâm ile…

1- Eylül ayına büyük bir sevinçle girdik. Zafer Dergimizi bundan böyle e-dergi olarak da okuyabileceksiniz. 2015 Aralık ayına kadar www.zaferdergisi.com.tr adresimizden ücretsiz olarak okuyabilirsiniz.

2- Zafer Dergimizin Yönetim Kurulunun almış olduğu kararla Haziran ayından itibaren biliyorsunuz abone ve dağıtım işleriyle ilgili yeni bir düzenleme yaptık. Daha önceki abone ve dağıtım servisiyle sözleşmemiz bitmiş, yollarımız ayrılmıştır.

Sizlerden ricamız, Zafer Dergimize YENİ KAYIT için aşağıdaki telefon ve adreslerden ulaşmanızdır.

Zafer Dergimize ait BUNDAN BÖYLE GEÇERLİ OLAN telefon ve iletişim bilgileri şunlardır: 

0 264 279 80 81

0 549 674 75 01 - 0 549 674 75 02

Abone işleri:

zaferabone@gmail.com

Abone merkezi ve sosyal hizmetlerimiz için adresimiz:

Zafer Dergisi / Zafer Kültür Merkezi 

Papuççular mah. Çıracılar cad. No: 7 Kat: 2 Adapazarı/Sakarya

3- Yeni düzenlemeyle birlikte, ABONELERİMİZ için yeni posta çeki ve banka hesapları açıldı. Bu hesap numaralarını dergimizin ön iç kapağında bulabilirsiniz.

Herhangi bir aksama yaşanmaması için lütfen ABONE ücretlerinizi bundan böyle geçerli olan bu hesaplara yatırınız.

4- Zafer Dergimizi, son derece kısıtlı olan imkânlarımıza rağmen sınırlı miktarda bastırıp, yolumuza ilk günkü heyecan ve şevkle devam ediyoruz inşaallah.

Her şeyden önce Rabbimizin inayet ve yardımına sığınıyoruz. Bu yeni ve zorlu süreçte de Zafer’imizi yalnız bırakmayacağınıza tüm kalbimizle inanıyoruz. Dualarınızla beraber maddi ve manevi desteğinize de acilen ihtiyacımız var.

5- Zafer’e yıllar yılı gönül vermiş dostlarımıza ziyaretler yapıyoruz. Çok istifadeli ve bereketli oluyor. Ziyaretlerin meyveleri de gürülüyor çok şükür.

6- Ofis Sanat Merkezindeki sohbetlerimiz 19 Eylül'deki tanışma günü ile tekrar başlamış oldu… Hayırlara vesile olması duasıyla…

7- Zafer Dergisi Kültür Merkezimizdeki sohbet ve etkinliklerimiz de aynen devam ediyor.