TR EN

Dil Seçin

Ara

Sizden Gelenler

Sizden Gelenler

Zafer Dergisi benim için okuma-yazma bilmek ile aynı hissi uyandırır. Harfleri bir araya getirip yazmayı ve okumayı ilkokul 1. sınıfta öğrendim ama gerçekten okuma, okuduğundan birşeyler almayı ve yazmayı, yazdığımı okurla paylaşmayı Zafer’den öğrendim.

    — Mehmet Akyürek

***

Zafer Dergisi deyince aklıma ilim, hayat, Kur’an, Sünnet, Peygamber, İslâm, vahiy, Fıkıh, Kelâm, Tefsir, Risale-i Nur, İslam âlimleri, halifeler, sahabeler ve en önemlisi Yüce Allah (cc.) geliyor. İyi ki varsın Zafer, nice yıllara hep beraber bizlerle olursun inşallah...

     — Adil Kaan Söylemez

***

Zafer dergisi benim dergim. Noktasına emeği geçenden Allah razı olsun. Yıllar geçse de vazgeçemeyeceğim.

     — Yurdagül Akyazıcı

***

Zafer Dergisi denince 1979 yılında ilk tanışmam aklıma geliyor. O gün bu gündür tüm Zafer Dergisi sayılarını özenle ciltletip kütüphanemdeki özel yerine koydum. Bu bir dostluk, bir sevgi, bir tutkudur. Tiryakisi olmayan anlayamaz. Her yeni sayıyı heyecanla bekliyorum. 

     — İshak Yılmaz

***

Zafer’le büyümek, zaferleri hedeflemek anlamına gelir. Her ay beklenilen bir umut ışığı gibi… Acaba hadiseler nasıl değerlendirilecek ve bize hangi imani perspektiften bir bakış açısı kazandıracak diye beklerim.

     — Abdülaziz Bayraktar

***

Okudukça feyz aldığım, beni başka âlemlere götüren, bir dergi değil bir derya...

     — Selçuk Kuşçu