TR EN

Dil Seçin

Ara

Sizden Gelenler

Sizden Gelenler

Öğretmenliğe ilk başladığım zaman öğretmenler odasından ayrılan bir arkadaşın dolabı bana verilmişti. Dolabı düzenlemek için baktığımda iki tane Zafer Dergisi ile tanıştım.Benim için bir dönüm noktası gibiydi. Hâlâ benim için o özel yerini koruyor. Gerçekten çok güzel içeriği ve dolu dolu bir dergi.

         — Neriman Akyıldız

***

Her derde deva ilaç gibi, gıda gibi, su gibi dergi...

         — Metin Ataman

***

Zafer Dergisi ile babam sayesinde 1985 yıllarında tanıştım. O zamanlar daha küçük olmama rağmen dikkatimi çekmişti. Gerçekten harika bir dergi. Şu anda aboneyim ve severek okuyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.

         — Kazım Aytepe

***

Bundan 28 yıl önceydi. Zafer Dergisi'yle orta okulda İngilizce hocam sayesinde tanışmıştım. Bana sürekli getirirdi, risalelerden bahsederdi. Fakat çocukluk gençlik o zaman pek ehemmiyet vermezdim. Ama hamdüsenalar olsun şimdi mahallemde risale dersleri yaptırıyor Rabbim. Şimdi de sizin yazılarınızı takip ediyorum bana çok faydası oluyor. Allah sizin gibi hakkı hakikati bizlere anlatma çabasında olan insanların sayısını artırsın.

         — Hülya Bereketoğlu Özçelik

***

Yıl 2002, bir otobüs firmasının yazıhanesinde çalışan arkadaşı ziyarete gidiyorum, gevezelik yapacağım... Arkadaşımın yanına vardığımda gözüme bir dergi takılıyor. Sarı bir kapağı var ve üzerinde yumurtadan bir dağ. Elime alıyorum ''rızk risktedir'' yazıyor, ilgimi çekiyor. Bir açıyorum ''bir yumurta nasıl paketlenir'' diye bir yazı hayretle okuyorum. Meğer yumurtanın yemekten başka bir vazifesi varmış, onu öğreniyorum. Heyecanlıyım arkadaşa bu dergiyi bana versene evde okuyacağım diyorum. Al tabi zaten buraya bırakan kişi de; ''belki biri okur ve hidayetine vesile olur'' demişti diyor. Dergiyi bir çırpıda okuyup adresi buluyor, derginin güzel insanları ile sohbet edip dergiye abona oluyorum. Allah o dergiyi oraya bırakandan razı olsun.

         — Hüseyin Ferdi Okur