TR EN

Dil Seçin

Ara

Zafer Haber

Zafer Haber

En güzel kelâm selâm ile…

1- 39. Yayın yılımıza bismillah dedik çok şükür. 457. Ocak Zafer sayımız yine dopdolu. Her sayı ayrı bir heyecan duyarak hazırlıyoruz dergimizi. Zafer’i elinize aldığınızda bunu yakından hissettiğinizi bildirmeniz bizleri mutlu ediyor.

2- 2015 yeni yıl abone çalışmalarımıza başladık. Eski yeni tüm dostlarımızı bu faaliyetimize destek vermeye davet ediyoruz.

Biliyorsunuz, dergiler aboneler ile yaşar ve ayakta kalır. Bizim, yeni abonelere ihtiyacımız olduğu gibi, yeni okuyucuların da Zafer’de okuyacaklarına ihtiyaçları var. Gayretinizin çift yönlü bir faydası olacak. Unutmayalım lütfen…

3- Şimdi...

Sevgili dostlar herkesten en az yeni bir abone bekliyoruz.

Samimiyetle buna el atalım. Ertelemeden ve gecikmeden dört elle sarılalım bu işe lütfen. Bir kişiymiş demeyelim, ‘adam sen de,’ ‘benden de ne olur’ deyip geri kalmayalım. Şimdi, susuz gönüllere su taşıma vaktidir. Biliyorsunuz bardağı taşıran hep o son damlalar oluyor.

4- Abone servisindeki arkadaşlarımız gün boyunca canla başla çalışıyorlar. Telefon ellerinden düşmüyor. Bir kısmı da, uzak yakın demeyip il il dolaşıyor ve ziyaretlerde bulunuyorlar. Gelen davetleri değerlendiriyorlar.

Bu yıl en öncelikli çalışmamız şu olmalı: Zafer Dergimizi, ne yapıp edip öğretmen ve öğrencilerimize mutlaka ulaştırmamız gerekiyor. Bunun için de, var gücümüzle çabalamamız gerekiyor.

5- Sosyal medya üzerinden her türlü, toplantı, sohbet, sergi ve gezilerimizin tarih ve saat duyurularına ulaşabilirsiniz.

6- Dergimizde yayınlanmasını arzu ettiğiniz ilgi çekici fotoğraflarınızı, ‘Fotoğrafı sizden-Sözü bizden’ köşesine bekliyoruz inşaallah. Mailimiz: suatunsal71@gmail.com

7- Ofis Sanat Merkezi’ndeki sohbetlerimiz yine her Cumartesi devam ediyor.

56. Haftayı da çok şükür geride bıraktık. Bu programlarımızı ilgiyle takip eden herkese teşekkür ediyoruz. Ayrıca her hafta misafirlerimize farklı bir kitap hediye ediliyor. Bu konuda yetkililere de şükranlarımızı sunuyoruz. Güzel bir kültür hizmeti veriyorlar.

8- Zafer Dergisi Kültür Merkezi’mizde de, Cumartesi gecesi ailecek katılabileceğiniz ders ve sohbetlerimiz aynen devam ediyor.

9- Her ayın ilk salı günü Moral FM programlarımız saat: 11:00’de başlıyor.

10- TRT Diyanet TV’de bu yıl yayına girecek olan Kebikeç adlı program için, Ercan Yılmaz hocayla, ‘Okumak’ üzerine bir söyleşiye katıldık.

11- Zafer Dergisi Kültür Merkezi’mizde iki haftada bir, pazar günleri Zafer Dergisi Seminerleri’miz gayet sıcak ve samimi bir ortamda devam ediyor.

7 Aralık’ta konuğumuz Yazar ve Ressam Rasim Soylu oldu. Yazarımız yurt dışına yaptığı gezilerden kesitler sundu. İki program da dolu dolu geçti.

12- Zafer Dergisi Kültür Merkezi’nde, lise ve üniversiteli bayanlar için derslerimiz tüm heyecanı ve bereketiyle sürüyor. Her Perşembe 17:00’de.

13- Zafer Dergisi Kültür Merkezi’nde 9-14 yaş gençlere derslerimiz tekrar başlamış bulunmakta. İlgilenenlere duyuruyoruz.