TR EN

Dil Seçin

Ara

Zafer Haber

Zafer Haber

En güzel kelâm selâm ile…

1- 458. Şubat sayımız yine dopdolu çok şükür. Fikirleriyle ve araştırmalarıyla gönlümüzü ihya eden yazarlarımıza tek tek teşekkür ediyoruz. Ufkumuzu genişletiyorlar. Zafer’in her sayısı, ayrı bir heyecan ve sevinç kaynağımız. Sizlerin de aynı duyguları paylaşıyor olmanız bizleri sevindiriyor.

2- 2015 yeni yıl abone çalışmalarımız tüm hızıyla ve heyecanla devam ediyor.

Tüm dostlarımız görev başına. Abone çalışmalarımız bu yıl da önem arzediyor. Zafer’in yeni okuyuculara ihtiyacı olduğu kadar, onların da Zafer’e ihtiyaçları aşikâr. Bu gayretin inşaallah çift yönlü bir meyvesi var. Unutmayalım lütfen. Dergiler abonelerle yaşar ve ayakta kalabilir.

3- Ofis Sanat Kültür Merkezi’ndeki sohbet ve imza günlerimiz, her Cumartesi 14.00’te başlıyor. Şehrimizin kültür hayatı için ayrı bir cazibe merkezi oldu burası. Tam bir aile havası hâkim. 60. Haftayı da çok şükür geride bıraktık. Her sohbet sonrası misafirlerimize değişik kitaplar hediye ediliyor. Güzel bir kültür hizmeti veren yetkililere teşekkür ediyoruz.

4- 15 Ocak Perşembe gecesi Adapazarı’nda Moral FM’den Fethi Çağıl’ın moderatörlüğünde, Mehmed Paksu ile “İnsan ve Hayat” konulu konferansımız vardı. Sonrasında ise, kitaplarımızı imzalayıp, yeni dostlarla tanıştık.

Soğuk bir günde, koca salonu sımsıcak dostluklarıyla dolduran misafirlerimize gönüller dolusu teşekkürler.

5- 20 Ocak Salı günü Sakarya B.B. Sosyal Gelişim Merkezinde ‘Yazar-Çocuk Buluşması’ kapsamında öğrenciler ve velileriyle beraberdik.

Cıvıl cıvıldı yavrularımız, unutamayacağımız bir gün yaşattılar bize.

Bu konferansımızda, Hz. Peygamberimiz’in kutlu anılarının izinde, O’nun hayata ve insana bakışını yâd ettik.

Yarınlar için daha umutluyuz, müdür ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

6- Zafer Kültür Merkezi’mizde 15 günde bir pazar günleri saat 13.00’te, Zafer Dergisi Seminerlerimiz samimi bir ortamda geçiyor. Dergimizle alâkalı konuları ve hatıraları paylaşıyoruz.

7- Her ayın ilk salı günü Moral FM programlarımız saat: 11.00’de başlıyor.

8-  Zafer Dergisi Kültür Merkezi’nde, lise ve üniversiteli bayanlar için derslerimiz her Perşembe 17:00’de.

9- Yine Zafer Dergisi Kültür Merkezi’mizde, Cumartesi gecesi ailecek katılabileceğiniz ders ve sohbetlerimiz devam ediyor.

31 Aralık Gecesi misafirimiz Orhan Camii İ. Hatibi Mustafa Aydın hocamızdı.

2 Ocak Cuma gecesi ise, Mevlid kandilini ihya ettik. Mübarek günlere ve mevsimlere doğru ilk adımı atmış olduk. Rabbim hayırlara vesile eylesin inşaallah.

10- Zafer Dergisi Kültür Merkezi’nde, her Cumartesi saat: 11.00’de 9-14 yaş gençlerimize yönelik derslerimiz ve etkinliklerimiz coşkuyla sürüyor.

11- 2015 yılında en öncelikli çalışmamız:

Zafer Dergimizi öğretmen ve öğrencilerimize mutlaka ulaştırmamız ve haberdar etmemiz gerekiyor. Bunun için de, var gücümüzle çabalamamız şart.

Her okuyucumuzdan, en az bir yeni abone bekliyoruz. Samimiyetle buna el atalım. Gecikmeden dört elle sarılalım lütfen. Bir kişiymiş demeyelim, ‘adam sen de,’ ‘benden de ne olur’ deyip geri kalmayalım. İman hakikatlerini bir gönüle daha ulaştırma vaktidir şimdi. Abone servisinde fedakârane çalışan arkadaşlarımızı da tebrik ediyoruz.

12- Sosyal medya üzerinden her türlü, toplantı, sohbet, sergi ve gezilerimizin tarih ve saat duyurularına ulaşabilirsiniz.