TR EN

Dil Seçin

Ara

Zafer Haber

Zafer Haber

En güzel kelâm selâm ile…

1. Sevgili Dostlar, merhabalar. Sevinçli haberlerimiz var. Zaferimizin faaliyetleri sadece dergiden ibaret değil. Hizmetlerimiz, sosyal alanlarda da sürüyor. Bunların bir kısmını sizlerle paylaşıyoruz.

2. Bir radyo programımızda canlı yayına bağlanan bir okuyucumuz: “Zafer, bu ay, acaba ne söyleyecek diye merakla bekliyorum…” demişti. Bu özlü ve anlamlı tespit, sizlerle aramızda olan bağı anlatmak için yeterli.

3. Zafer’in Mayıs sayısı için diyeceğimiz şu: Bir solukta ve ilgiyle okunacak yazılarla dolu çok şükür. Yazarlarımız her türlü takdir ve teşekkürü hak ediyorlar. Bu ay da, yeni isimlerle beraber, enteresan konular işleniyor. Baharın havasını, sayfalarda duyacaksınız.

4. Geçtiğimiz günlerde yine öğrencilerle beraberdik. Beş-Sekiz ve Neva Okulları’ndaydık. Samimi bir ortamda ağırlandık. Sorularıyla bizi terletti gençlerimiz. Başarıları için duacıyız inşaallah.

5. Zafer Dergisi web sitemiz yakında hizmete giriyor inşaallah. Adresimiz: www.zaferdergisi.com.tr

6. 2015 yılı abone çalışmalarımız hızla sürüyor. Zafer dostları görev başına. Arzulanan hedefe ulaşmak için: 3000 abone gerek. Bunun gerçekleşmesi için, hepimize görev düşüyor. Unutmayalım dergiler abonelerle yaşar. Bunu fiili dua olarak, gündemimize alalım.

7. Ofis Sanat Kültür Merkezi’ndeki sohbet ve imza günlerimiz, her cumartesi 14.00’te başlıyor. 73. Haftamızı da geride bıraktık. Gençlerle ve halkımızla buluşmaya devam ediyoruz. Hayatımıza anlam katmak için güzel bir zemin oluyor çok şükür.

8. Zafer Kültür Merkezi’mizde 15 günde bir her pazar, saat 14.00’te, Zafer Dergisi Seminerlerimiz gayet samimi bir ortamda geçiyor. Okur ve yazarlarımızı ağırlıyoruz.

9. Her ayın ilk salı günü Moral FM programlarımız saat: 12.00’de başlıyor.

10. Zafer Dergisi Kültür Merkezi’nde, lise ve üniversiteli bayanlar için derslerimiz, her çarşamba 17:00’de.

11. Zafer Dergisi Kültür Merkezi’mizde, cumartesi gecesi ailecek katılabileceğiniz derslerimiz saat: 20.00 başlıyor.

12. Her cumartesi yine Zafer Dergisi Kültür Merkezi’nde, saat: 11.00’ de  9-14 yaş gençlerimize yönelik sohbet ve etkinliklerimiz şevkle sürüyor.

13. Zafer Dergimizi öğretmen ve öğrencilerimize ulaştırmamız gerekiyor. Bunun içinde, var gücümüzle çalışmamız şart.

14. Her okuyucumuzdan, en az bir tane yeni abone bekliyoruz. Gecikmeyelim lütfen, acilen el atalım ve dört elle sarılalım inşaallah.

15. Sosyal medya üzerinden her türlü etkinliklerimizin tarih ve saat duyurularına ulaşabilirsiniz.