TR EN

Dil Seçin

Ara

Zafer Haber

Zafer Haber

En güzel kelâm selâm ile...

1- Zafer Dergimizi sahiplenen her okuyucumuz, bizim ümit ve şevk kaynağımızdır. Bu zorlu dönemde bunu bir daha görmek çok güzel bir duygu. Çağrımızı dikkate alan, abone olma ve bulma konusunda samimâne gayret gösteren tüm dostlarımıza binlerce teşekkür.

2- Eylül ve Ekim'le beraber, kayıtları bizde mevcut olan abonelerimize, Haziran ayından bu yana tüm eksik dergilerini bir arada gönderdik çok şükür. Dergimizin eline ulaştığı okuyucularımızdan da hayır dualar aldık.

3- Bizi arayan okuyucularımızdan öğreniyoruz ki, Zafer Dergimizin adı kullanılarak ''Küçük Kaşif'' dergisine abone yapılmak istenmektedir.

Şunu açıkça belirtmeliyiz ki:

Zafer Dergisi'nin herhangi bir çocuk dergisi ve yayını yoktur. ''Küçük Kaşif'' dergisiyle de hiçbir alakamız bulunmamaktadır.

4- Zafer Dergimize ait GEÇERLİ OLAN yeni telefon ve iletişim bilgileri şunlardır:

0 264 279 80 81

0 549 674 75 01 - 0 549 674 75 02

Abone işleri: zaferabone@gmail.com

Abone merkezi ve sosyal hizmetlerimiz için adresimiz:

Zafer Dergisi / Zafer Kültür Merkezi

Pabuççular mah. Çıracılar cad. No:7 Kat:2  Adapazarı/Sakarya

Yeni düzenlemeyle birlikte, ABONELERİMİZ için yeni posta çeki ve banka hesapları açıldı. Bu hesap numaralarını dergimizin ön ve arka kapağında bulabilirsiniz.

Herhangi bir aksama yaşanmaması için lütfen ABONE ücretlerinizi geçerli olan bu hesaplara (açıklama kısmına isminizi yazdırarak) yatırınız. 

BİR YILLIK abone ücreti YALNIZ 60 TL'dir.

5- Zafer Dergisi Kültür Merkezi'mizdeki etkinliklerimiz aynen devam ediyor.

Ofis Sanat Merkezi'ndeki cumartesi sohbetlerimiz 3. yılına girdi. 86. haftayı geride bıraktık.

6- Ekim ayının başında Suffa Vakfı'nın Antalya'da gerçekleştirmiş olduğu mezunlar ve mensuplar programına iki gün boyunca konuk olduk.

Hem hayata ve hizmetimize dair konuları 350 konuk ile görüşüp paylaştık. Çok samimi bir ortam vardı, teşekkür ediyoruz tüm misafirlere ve Suffa Vakfı'na.

7- Okul sezonu açıldı. Bir program çerçevesinde, Gemlik Körfez Ortaokulu'nun misafiriydik. Öğrencilerle sohbet ettik, kitaplarımızı imzaladık.

8- Adapazarı'nın en eski gazetelerinden Yeni Sakarya'da geçtiğimiz ay, haftada iki gün yazılara başladık. Dualarınızı bkliyoruz.

9- Artık Cumartesi geceleriniz daha dolu geçecek. Her Cumartesi 22:30-00:00 arası Moral FM'de Zafer Sohbetleri başlıyor. Hayırlı olsun inşaallah.

10- Zaferimizi e-dergi olarak da Aralık ayına kadar takip edebilirsiniz.