TR EN

Dil Seçin

Ara

Kasım 2015

post-title

Kasım 2015, 467

 

Değerli Zafer okuyucularımız,

Zafer Dergisi 40. yılına girmeye hazırlanıyor. Bu yılı çeşitli etkinlikler ile kutlamak istiyoruz inşaallah. Konferanslar, sergiler, tanıtım toplantıları, geziler ve seminerler planlıyoruz. 

Abonelerimize Haziran'dan bu yana olan dergilerimizi de büyük bir özveri ile gönderdik çok şükür. Şimdi sıra, siz değerli okuyucularımızın bizi aramanız ve aboneliğinizi yenilemenizde.

Lütfen duyurularımızı dikkate alınız ve bundan böyle geçerli olan aşağıdaki yeni iletişim adreslerinden ve telefonlardan bize ulaşınız.

 

*****

Web Sitesi: www.zaferdergisi.com

Abonelik için mail: zaferabone@gmail.com

Abone İrtibat Telefonlarımız: 0 549 505 60 01 - 02 - 03

*****

 

Biricik hedefimiz; özellikle gençlerimiz. Bundan böyle, Zaferimizde yoğun enerjimizi buraya hasretmek istiyoruz.

Hayat bitiyor, gençlik uçup gidiyor. Uyarmak, hatırlatmak, doğruyu ve güzel olanı göstermek durumundayız.

Evet, karşımızda büyük bir yangın var. Ebedi hayatlar gidiyor... Çaresiz, ne yapacağını bilemez durumda sayısız insan var. Yangınlar seyredilmez. Herkesin elinden gelen bir şeyler mutlaka vardır. 

...

Her gün birkaç dakikalığına hayatımız elimizden alınsa ve sonra tekrar verilseydi, ömrümüzü bu kadar hoyratça kullanamazdık heralde.

Peki hayatımızın hakkını vermek için bizi tutan ne? Ömür dakikalarımız akıp gitmiyor mu elimizden? 

Ebedi hayata doğru yolculuğumuzda, yanımızda olması gereken yol azığımız ne olmalı? Yol çantamızda neler bulunmalı? Bunu şimdi düşünmek zorundayız. Soracaklar yakında:

Ey yolcu, elinde neyle geldin? Heybeni nelerle doldurdun?

Evet, madem sorulacak; her durumda, her konumda ve her yaşta hepimiz sorumluyuz.

Rabbimiz bizlere, bu asrın insanının sorularını ve kafa karışıklıklarını giderecek kudsi bir hizmet nasip etmiş, buna vesile olan Zafer Dergimiz var çok şükür. Sizin anlatamadığınızı Zafer anlatsın, sizin ulaşamadığınıza Zafer ulaşsın...

...

Bu sayfalardan ümitlerimizi, dertlerimizi paylaşırken sizi Zafer Ailemizin bir parçası biliyoruz, çekinmeden paylaşıyoruz. Sağolun sizler de çağrılarımıza kulak veriyorsunuz, duyarlı davranıyorsunuz.

 Fakat biz yine de sık sık hatırlatmalarda bulunuyoruz. Çünkü bugün siz duyduğunuz gibi, bir başka gün de diğer bir dostumuz farkediyor sesimizi... Bunun için çok görmeyin.

Biz her sayıda size sevinçlerle, müjdelerle, bilgilerle, ümitlerle dolu sayfalarla geliyoruz; sizden de dostluk ve vefa bekliyoruz...

...

Yeni projelerimiz var.

Bunlardan biri; 40 yılın anısına 40 abone bulmak için kolları sıvayan vefakâr okuyucularımız var. Onlara hem teşekkür, hem de dualar ediyoruz.

Bir diğeri de; dostumuz Fatih Sali'nin güzel niyetinden ve düşüncesinden doğan güzel bir âdet. Fatih Sali, yeni doğan kızı Ece Naz'ın hayata Zafer'le başlamasını istemiş. Bu güzel niyetle bizi arayıp kızını abone yaptı.

Aynı şekilde Ceyhun Sütiçen de kızı Zeynep Duru'yu abone yaptı. 

Yeni doğan yavrularımız için, güzel bir niyet ve dua ile onları Zaferimize abone yapmaları farklı bir uygulama oldu.

Dikkatinizi çekeceğini bildiğimiz bu proje, sadece yeni doğan yavrularımızla sınırlı kalmasın, her yaştaki evladımızı da içine alsın diye düşündük ve bunu sizlerle paylaşalım istedik.

Sevdiklerinizi, yavrularınızı Zafer Dergimize ''hatıra'' ve ''hediye'' olarak abone yapabilirsiniz. Bunlar, yarınlara uzanacak güzel ve kalıcı hediyeler olsun inşaallah.

...

Zengin muhtevalı bir sayımız daha elinizde; buyrun diyoruz. Hayırlara vesile olması duasıyla...

Bizden hareket, Mevlâ'dan bereket...

Allah'a emanet olunuz.

 

 

Dergideki Yazılar