TR EN

Dil Seçin

Ara

Zafer Dergimizi Çok Seviyoruz

Zafer Dergimizi Çok Seviyoruz

Bir hadis-i şerif hatırlıyorum. Bir sahabi Peygamber Efendimize (asm) başka bir sahabiyi göstererek ''Ben onu çok seviyorum.'' dediğinde Efendimiz ''Git bunu o arkadaşına da söyle.'' buyurmuş.

İnsanı sevgi dolu sözlerden daha çok ne mutlu edebilir ki?

Sevildiğini, beklendiğini bilmek insan için en büyük şevk kaynağıdır.

Zafer Dergisi'nin Abone Servisi'nde çalışan bizler de bu sıralar bu duygularla telefonlara bakıyoruz.

Malumunuz, Zafer Dergisi'nin abone ve dağıtım işlerini zorunlu olarak kendi bünyesine almasıyla bazı güçlükler de yaşandı. Bunlardan en zoru da okuyucularımıza dergimizi ulaştıramamaktı.

Neyse ki, Allah'ın inayeti, dostlarımızın vefakârlığıyla çabuk toparlandık hamd olsun... Ve eksik dergilerini abonelerimize ulaştırdık.

Dergilerine kavuşan abonelerimizin Zafer'i ne kadar sevdiklerini, bu vesileyle bir kez daha görmüş olduk.

Abonelerimizin, gurbetten gelmiş bir sevdiğini kucaklar gibi Zafer Dergisi'ne kavuşmanın mutluluğunu yaşamalarına şahit olduk. Bu, bizlere de tarifsiz sevinçler yaşattı...

Bu mesajlardan sadece birini sizlerle de paylaşmak istedim.

Bir sabah çalan telefonu açtığımda, karşıdan mutlu ve sevgi dolu bir abonemizin sesi geldi. Kendisini tanıttı. Lüleburgaz'dan Ayten Tatar.

Ayten ablamız, ''Bu sabah çok büyük bir mutluluk yaşadım.'' dediğinde Zafer'inin eline ulaştığını anladım. O da dergilerini toplu olarak yolladığımız abonelerimizdendi.

Ayten ablamız devam ederek, ''Eşimden utanmasam ağlayacaktım.'' dedi. ''24 yıldır abonenizim fakat bu 5 aylık ayrılıkta sizin hayatımızdaki yerinizi daha iyi anladım...'' 

Ayten ablamız bizlere içten ve dokunaklı dualar ettikten sonra şu hatırasını da aktardı:

''Bundan 24 yıl önceydi. Üçüncü sınıfları okuturken, bir öğrencim elinde bir dergi ile geldi ve 'Bunu size babam gönderdi öğretmenim.' dedi. Sıradan bir dergiymiş gibi elime aldım, inceledim ve çok beğendim. 'Evime götürebilir miyim?' diye sordum ve olumlu cevap aldım... İşte o gün abone oldum ve 24 yıldır da okuyorum.''

Evet Ayten Hanım gibi bizlere dualar eden, Zafer'e destek olan tüm dostlarımıza ve okuyucularımıza çok teşekkür ediyoruz.