TR EN

Dil Seçin

Ara

Mart 2019

post-title

Mart 2019, 507

 

Merhaba sevgili okuyucularımız, 

Zaman hızla akarken, aylar da birbirini kovalıyor. Sizlere hep daha güzel bir dergi ulaştırmaya çalışıyoruz. Ulaştırmak derken Şubat sayımızla birlikte bazı iyileştirmeleri hayata geçirmek de nasip oldu. 

Şimdiye kadar postalama en büyük problemimizdi. Derginin baskıdan gelmesi, postaya verilmesi, postada takılması vs derken sizlerin elinize ulaşması bazen o ayın sonunu buluyordu. Çok şükür Şubat sayımızdan itibaren artık derginiz ay başında elinizde olacak inşaallah.
Rabbimiz Zaferimizin hayırlı hizmetlerini çoğaltsın. 

...

Her şey güzeldir, ya bizzat güzeldir ya da sonuçları açısından... Bu güzellikleri görebilmek iman gözüyle bakmaya bağlıdır.

Allah adına bakılınca her şeyin gerçek yüzü, hikmeti anlaşılır, hayat anlam kazanır. Her şeydeki güzelliği görmek insanı hayata bağlar...
Buna iman terapisi de diyebiliriz aslında.

Bir okuyucumuz, "Psikoloğa gidiyoruz, Zafer'de okuduklarımıza benzer şeyleri dinliyoruz, sonra da parasını ödeyip geliyoruz" demişti.

Evet demek ki, Zafer her ay bir nevi terapi yapıyor diyebiliriz.

Hayata, yaşananlara anlam kazandırmak; insanın varoluş ile ilgili sorularına cevap vermek; insanı korkularından emin edecek, umduklarını verebilecek, her an onu himaye edip yaşatan Rabbini tanıtmak.. bu açıdan bakınca en alâ terapi olmuyor mu!..

Evet 43. yılımızdayız ve okuyucularımızdan gelen bu minvaldeki teşekkür mesajları maksadın hasıl olduğunu, yolumuzun doğru olduğunu gösteriyor. İnşaallah dualarınızla bu yolda daha nice yıllar yürüyeceğiz...

...

Mart sayımızda emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz.
Duamız, bu sayımızın da nice hayırlara, güzelliklere vesile olması...

...

Evet, gayret, çalışmak, sefer bizim; zafer Allah'ın...
Selam ve muhabbetlerimizle.

 

 

Dergideki Yazılar