TR EN

Dil Seçin

Ara

Ocak 2024

post-title

Ocak 2024, 565

Merhaba değerli dostlarınız,

Yeni bir yılın güzelliklerle dolu olmasını diliyoruz. Zulümlerin, katliamların, soykırımların bittiği, silahların sustuğu bir yıl olsun inşaallah. Gerçi siyonist yahudilerin olduğu bir dünyada bu nasıl olur, vicdanları isyan ettiren bu vicdansızların sınır tanımaz azgınlık ve şımarıklıkla insanlık ailesinin huzurunu kaçırmak için neler yaparlar bilinmez.

Tarih boyunca başka bir kavim yok; yaşadıkları toplumlardan ve topraklardan 28 defa kovulmuşlar. Demek ki tarihin hiçbir döneminde rahat durmamışlar. Ama artık onlar da biliyorlar ki yolun sonuna geliniyor. Vaad edilmiş topraklar yerine, vaad edilmiş kötü akıbetlerine kavuşacaklar. Hayallerine ulaşmak için son kozlarını oynuyorlar, hırçınlıkları belki de telaşeleri bunun için. Ama bir şeyi kaçırıyorlar. Ellerindeki metinler tahrif ettikleri metinler, kendilerinin uydurdukları vaatler, ve sonları hüsran olacak inşaallah. 

Peygamber Efendimizin verdiği haberlerden de anladığımız üzere o uğursuz amaçlarına ulaşamayacaklar inşaallah... Yeter ki Müslümanlar olarak bir ve beraber olalım.

...

Bu sayımızda da çok güzel yazılar sizleri bekliyor. 

Belki de Zafer'in 565’inci sayısına ulaşmasında en büyük pay, bir tarafta yazarlarımıza ait; samimi, Allah rızasından başka bir amaç gütmeden, adeta bir vazife şuuruyla yazılarını yazıp yolluyorlar. Diğer tarafta ise okuyucularımız var. Onlar da Zafer'e abone olup maddeten destekleyerek en büyük yardımı yapmış oluyorlar.

Bizler de yazarlarımıza bakıp şevke ve gayrete geliyor; öte yandan okuyucularımızdan gelen takdir mesajlarıyla da motive oluyoruz. Her halükârda böyle güzel ve faydalı bir hizmetin bünyesinde bulunmak, dünya için mutluluk ve huzurumuz, ahiret için de ümidimiz. Rabbimiz tüm yapılanları biliyor; işlerimizi rızasına mazhar etsin. Amin...

...

Ocak ayı ile birlikte üç aylar, yani dua mevsimi başlıyor; tebrik ediyor, dualarınızı bekliyoruz. Rabbimiz bu ayların her türlü bereket ve feyizlerinden istifademizi bol eylesin. Tüm Müslüman kardeşlerimizi bu mübarek aylar ve bu aylarda yapılan dualar hürmetine kurtarsın. Amin. 

... 

Bu sayımızda emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz. 

Gayret, çalışmak, sefer bizim; zafer Allah'ın...

 

— Editör

Dergideki Yazılar