TR EN

Dil Seçin

Ara

Zafer Haber

Zafer Haber

1- Önce en güzel kelam olan, selâm ile..

Geçen ay, sizden gelen mail-mektuplar için de bir sayfa açabileceğimizi belirtmiştik. Bu ay, bu sayfanın konuğu İzmir’den bir okuyucumuz. Lütfen bu maili dikkatle okuyun. Yapılacak daha çok şey varmış diyeceksiniz.

2- Ender Bey geçtiğimiz ay iki günlüğüne Zafer Dergisi Kültür Merkezi’nde ve Ofis Sanat’ta misafirimiz oldu. Düşüncelerini bizlerle paylaştı, hepimiz heyecanlandık. Hemen bir yol haritası çizip, kolları sıvadık. Gelişmeleri sizlerle paylaşacağız inşaallah. Kendisine teşekkür ediyoruz.

3- Nisan ayı hareketli ve bereketli geçti. Mayıs sayımızda ise, muhtelif konularda 36 yazımız var. Zafer’in bir istisnası da 7’den 70’e çok renkli ve çok dikkatli bir okuyucu kitlesinin olması. Bu bağın kökleri, ta 38 yıl öncesine uzanıyor. Zafer Ailesi olarak bunu bir nimet biliyor ve Rabbimize hamd ediyoruz.

4- 2 Nisan’da İstanbul Esenlerde öğleden önce Atış Alanı Ortaokulunda, öğleden sonra ise, 50. Yıl Tuna Ortaokulunda öğrenclerimizle sohbet ve imza günümüz vardı. İmza ve sohbet günlerinde, dikkatimi en çok çeken şey, gençlerin hep güleç yüzlü ve neşeli olması... Bu bile onların iç dünyalarının ne kadar ümit ve inanç dolu olduğunu göstermek için yeter. Bu vesile ile öğretmen ve idarecilerimizi tebrik ediyorum.

5- 3 Nisan’da Adapazarı’nda, Serdivan Belediyesinin Konferans salonunda Serdivan Ortaokulu öğrencileriyle imza ve sohbet günümüz vardı. Evet, öğrencilerimizi yakından tanıdıkça, yarınlar için ümidimiz artıyor. Okul müdürümüz İsmail Yaman Bey’e ve Abdülkadir Hocamıza teşekkür ediyoruz.

6- 8 Nisan’da Karamürsel’deydik. İlçe Halk Kütüphane Müdiresi Saba Hanımın davetlisiydik. Sınıf sınıf gelen öğrencilerle, kitaplar arasında; hayat, insan ve okumak üzerine sohbetler yaptık. Hele anaokulu öğrencilerinin neşesi görülmeye değerdi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

7- Ofis Sanat Merkezi’nde her Cumartesi “Gençlerle Başbaşa” programımız devam ediyor. Nisan’la beraber 34. haftayı tamamlamış olacağız.

8- 27 Nisan’da Ofis Sanat Merkezi’ndeki gençlik grubumuzla ve aileleriyle birlikte iki otobüslük İznik gezimiz vardı.

9- ZAFER DERGİSİ KÜLTÜR MERKEZİ’mizdeki cumartesi gecesi sohbetlerimiz, ailecek katılımlarla devam ediyor. Hafta içinde ise, yine aynı mekânda bay ve bayanlara mahsus ayrı program ile faaliyetlerimiz sürüyor. (Bilgi için: 0 543 203 51 26)

10- Ayrıca 9-14 yaş arası ortaokul öğrencilerimize yönelik yeni bir programımız daha cumartesi günleri saat 11’de yine aynı mekânda başlamıştır. (Bilgi için Serkan Akdeniz: 0 539 599 42 70)

11- Bir yeni programımız daha başladı. Zafer Dergisi Kültür Merkezi’mizde Zafer Dergisi seminerlerine başladık. Gayet verimli geçen bu toplantılarımız da 15 günde bir pazar günleri 14.00-15.30 saatleri arasındadır. 3. seminerimizi de yapmış olduk. Yakında yazarlarımız da misafir olarak katılacaklar inşaallah.

12- Bizim Radyo’da hafta içi her gün “Gündüz Gözüyle” adlı programımız saat: 17:30’da (İstanbul için) 104.4 frekansında; internetten: bizimradyo.com’da devam ediyor. Moral FM’de ise, her ayın ilk haftası, Mehmet Paksu ile beraber programlarımızı, “Yazar Selim Gündüzalp” adıyla açılan Facebook: https://www.facebook.com/selim.gunduzalp.7 ve Twitter: Yazar SelimGündüzalp@SelimGndzlp hesaplarımızdan haber ve hizmetlerimizi daha yakından takip edebilirsiniz.