TR EN

Dil Seçin

Ara

Zafer Haber

Zafer Haber

1- En güzel kelam olan selam ile…

Haziran’da yine dopdolu bir ay yaşadık. Rabbimize hamd ederiz.

2- Temmuz sayımızda inşallah, bu mübarek aya ve bu aydaki ruh halimize şifa olacak birçok yazı var. En başta Rabbimizin lütuf ve keremiyle ve sizlerin de gayret ve dualarıyla çok şükür, bugünlere kadar gelebildik. Zafer’i bir defa eline alan, sayfalarını çevirmekten ve okumaktan kendini alamıyor. Yazılar ve sayfalarındaki şirinlik dikkatleri çekiyor. Biz bugünleri çok özledik, çok bekledik. Kolay olmadı bugünlere ulaşmak. Sizler yakın şahidisiniz bunun. İnsanlığın gerçek ihtiyacını unutmadan, bir yandan da mevcut yaralarına şifa olacak bir metotla ortaya çıkmak kolay olmadı. 

3- Geçtiğimiz ay içerisinde Sapanca İ. H. Ortaokulu, Adapazarı Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde ve Serdivan Mehmet Zümra Kuş Ortaokulu’nda imza ve sohbet günlerimiz oldu. Bizi öğrencilerle bir araya getiren müdür ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında imza ve sohbet günlerimizin daha da yoğunlaşacağı gözüküyor.

4- Ofis Sanat Merkezi’nde 2013 Eylül ayında başladığımız ve her cumartesi “Gençlerle Başbaşa” programımız, Haziran’la 10. ayını bitirmiş oldu. 42. hafta ile beraber programlarımıza 2014 Eylül’e kadar ara veriyoruz. Bizi hiç yalnız bırakmayan OSM’deki misafirlerimize ve dualarında yâd eden dostlarımıza teşekkürler…

5- ZAFER DERGİSİ KÜLTÜR MERKEZİ’mizdeki cumartesi gecesi sohbetlerimiz, ailecek katılımlarla devam ediyor. Hafta içinde ise, yine aynı mekânda bay ve bayanlara mahsus programlarımız da var. (Bilgi için: 0 543 203 51 26)

6- Her ceza evine beş adet Zafer dergisi gönderme kampanyamıza gösterdiğiniz alaka için tekrar teşekkür ediyoruz. Katkıda bulunmak isteyenler, Önder Tekin’i arayabilirler. (0 264 278 03 00)

7- Zafer Dergisi Kültür Merkezi’mizde başlattığımız ZAFER DERGİSİ SEMİNERLERİ’nin 7.sini de Haziran ayında gerçekleştirdik çok şükür. Bu programımıza da Eylül 2014’e kadar ara veriyoruz. Bu arada misafirimiz olan yazarlarımıza ve bizden desteğini esirgemeyen okuyucularımıza da teşekkür ediyoruz.

8- Ayrıca 9-14 yaş arası ortaokul öğrencilerimize yönelik olan programımız, cumartesi günleri saat 11’de Zafer Kültür Merkezi’nde devam ediyor. (Bilgi için Serkan Akdeniz: 0 539 599 42 70)

9- Geçtiğimiz aylarda duyurduğumuz “GETEM” projesi, yani görme engelli kardeşlerimiz için, Zafer’in bütün sayılarından özel yazılar seçmeye devam ediyoruz diye bir duyuruda bulunmuştuk. Sosyal medya üzerinden de bir hareketlilik başladı. Özellikle ‘Gerçeğe Doğru’ facebook sayfamız, büyük alaka gördü, bu hizmetin bir manevî çekirdeği ve ilk adımı oldu. Seçtiğimiz yazıların bir kısmını önce burada yayınlamaya başladık.

10- Bizim Radyo’da hafta içi her gün “Gündüz Gözüyle” adlı programımız, (İstanbul için) 104.4 frekansında; internetten: bizimradyo.com’da devam ediyor. Moral FM’de ise, her ayın ilk haftası, Mehmet Paksu ile beraber programlarımız sürüyor.

11- “Yazar Selim Gündüzalp” adıyla açılan Facebook: https://www.facebook.com/selim.gunduzalp.7 ve Twitter: Yazar SelimGündüzalp@SelimGndzlp hesaplarımızdan haber ve hizmetlerimizi daha yakından takip edebilirsiniz.