TR EN

Dil Seçin

Ara

Zafer Haber

Zafer Haber

En güzel kelâm selâm ile…

1- 39. Yayın yılımıza giriyoruz. 456. Aralık Zafer sayımız yine dopdolu. Ülfet yok. Müthiş bir heyecan duyuyoruz dergimizi hazırlarken. Zaten Zafer’i elinize aldığınızda bunu siz de hissediyorsunuzdur. 

2015 yeni yıl abone çalışmalarımız da başlamış bulunuyor. Şimdi tüm dostlarımızı bu faaliyetimize destek vermeye davet ediyoruz. Biliyorsunuz, dergiler abonelelerle yaşar ve ayakta kalır.

Uzun söze ne hacet, size bir işaret yeter. Sevgili dostlar herkesten en az yeni bir abone bekliyoruz.

Bu yıl zafer yılımız olsun. İnanalım buna. Samimiyetle el atalım, duasını yapalım bir yerden yardım erişir inşaallah.

2- Abone servisindeki arkadaşlarımız canla başla çalışıyorlar. Yakın illere ziyaret yapıyorlar.

Zaferi öğretmen ve öğrencilerimizle buluşturmamız gerekiyor. Bunun için çabalıyoruz. 

3- Geçtimiz ay Suffa Vakfının İstanbul Sultanbeyli'deki Kütüphanesinin okuma salonunda seminer ve sohbetimiz vardı. Böyle güzel ve temiz mekanlara çok ihtiyaç var, yurdumuzun her yerine yayılmasını temenni ediyoruz.

Mehmet Kaya ve İsmail Bey’e ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Zafer için gerçekten seferber olmuşlar, şevk verdiler bize de. 

4- Yine 18 Kasım’da Sakarya İlim Yayma Cemiyeti’nin kız yurdunda sohbetimiz oldu. Bu feyizli geceye vesile olan ilgililere teşekkür ediyoruz.

5- Sosyal medyada da Zafer’in kendine has üslup ve metoduyla çalışıyoruz. Bu sahada gayet aktifiz. Genç bir sosyal medya ekibimiz var çok şükür. Yeni fikirlere açık bu ekiple, saatlerce kafa yoruyoruz. Bu sahadaki yeni gelişmeleri yakından izliyoruz. Bu çalışmaları hem bugün, hem de yarınlar için önemsiyoruz.

6- Dergimizde; Fikir Eğlenceleri, Kâinata bakma durağı, Fotoğrafı sizden-Sözü bizden, beğenilen yeni sayfalarımız oldu. Fotoğrafı sizden köşemize ilgi çekici fotoğraflarınızı bekliyoruz. suatunsal71@gmail.com adresine yollayabilirsiniz.

7- Ofis Sanat Merkezi’ndeki sohbetlerimiz her Cumartesi devam ediyor. 51. Haftayı da çok şükür geride bıraktık. Neredeyse bir yıla yaklaşıyoruz. Bu zaman zarfında programlarımızı ilgiyle takip eden herkese teşekkür ediyoruz.

Ayrıca her hafta misafirlerimize kültür hizmeti olarak yeni bir kitap hediye ediliyor. Bir kütüphane oluşturulmuş olunuyor. Bu konuda yetkililere teşekkür ediyoruz. Yakında gezilerimiz de başlayacak inşaallah.

8- Zafer Dergisi Kültür Merkezi’mizde de, Cumartesi gecesi ailecek katılabileceğiniz ders ve sohbetlerimiz aynen devam ediyor.

9- Her ayın ilk salı günü Moral FM programlarımız saat: 11:00’de başlıyor.

10- Zafer Dergisi Kültür Merkezi’mizde iki haftada bir, pazar günleri Zafer Dergisi Seminerlerimiz gayet sıcak ve samimi bir ortamda devam ediyor.

a- 9 Kasım da konuğumuz Karikatürist Osman Suroğlu idi… Tadına doyamadık bu sohbetin. Hem zafer dergisinde uzun yıllar beraber olduğumuz, hizmetle geçen günler anlatıldı, hem de sanatçı gözüyle okuma notlarını, anı ve izlenimlerini paylaştı bizlerle.

b- 23 Kasım’da konuğumuz yazar ve ressam Rasim Soylu oldu. Çok yönlü bir sanatçı olan Rasim Soylu da yurt dışına yaptığı seyahatlerden kesitler sundu, sanat alanındaki çalışma ve anılarını paylaştı. Teşekkür ediyor, tekrar bekliyoruz.

11- Zafer Dergisi Kültür Merkezi’nde, lise ve üniversiteli bayanlar için derslerimiz tüm heyecanı ve bereketiyle sürüyor. Her Perşembe 17:00’de genç kızlarımız Zafer Dergisi Kültür Merkezi’nde buluşuyor. Ayrıca lise ve üniversiteli bayanlar hafta sonları kahvaltı etkinliklerinde buluşarak beraberliklerini pekiştiriyorlar.

12- Zafer Dergisi Kültür Merkezi’nde kısa bir aradan sonra 9-14 yaş gençlere derslerimiz de başlamış bulunmakta. Her Cumartesi üniversiteli gençler tarafından sohbet ve çeşitli sosyal etkinliklerle 9-14 yaş kardeşlerimiz buluşuyor. 17. haftayı geride bırakan gençler her Cumartesi 11:00’de Zafer Dergisi Kültür Merkezi’nde…