TR EN

Dil Seçin

Ara

Zafer Haber

Zafer Haber

1- Moral FM’de her ayın ilk salı günü saat 11.30-12.30 arası, Mehmet Paksu Hocamızla birlikte programlara başladık. Dualarınızı bekliyoruz.

2- Yine İstanbul’da, Bizim Radyo’da başladığımız ve hafta içi her gün devam eden “Gündüz Gözüyle Zafer Sohbetleri” programımız da 7. yılına girdi.

3- Adapazarı’nda “Ofis Sanat Kültür Merkezi”nde de her Cumartesi saat 14.00-16.00 arası “Gençlerle Başbaşa” adıyla başlayan sohbetlerimiz de 17. haftayı doldurdu ve devam etmekte...

4- Yine Cumartesi geceleri Yeni Cami Çıracılar caddesindeki Zafer Kültür Merkezimizde de saat 19.00-21.30 arası ders ve sohbetlerimiz (ailece) katılımlarınızla sürmektedir. (Bilgi için: Mehmet Emin Şişman tlf: 0 543 203 51 26)

Ayrıca “Yazar Selim Gündüzalp” ismiyle açılan Facebook hesabımızdan da faaliyetlerimizden daha yakından haberdar olabilirsiniz.

5- Geçtiğimiz aylarda Ankara’da Asfa, İstanbul’da Devran Koleji’nde imza ve sohbet günlerimiz vardı. Yine Iğdır Üniversitesi’nin davetlisi olarak Iğdır’daki gençlerle ve Zafer okuyucusu dostlarımızla buluştuk. İlgi ve dostlukları için teşekkür ediyoruz.

...

Geçtiğimiz ay Nazillili (Teyp) Tahir Gürdere Ağabeyimiz rahmet-i Rahman'a kavuştu. Mekânı cennet olsun bu fedakâr ağabeyimizin de inşaallah.

Yine Zaferimizde yıllardır emeği geçen Hayrunnisa Yurç Hanım'ın da annesini ahirete uğurladık. Sizden her ikisi için de dualar bekliyoruz.