TR EN

Dil Seçin

Ara

Zafer Haber

Zafer Haber

1. Ocak 2014 hareketli geçti. 38. yılımıza 445. sayımızla bismillah dedik. Bu vesile ile tebrikte ve hayır duada bulunan dostlarımıza biz de teşekkür ediyoruz.

2. Gelen talepler üzerine, ZAFER DERGİSİ olarak yeni bir kampanya başlatmış bulunuyoruz. Her cezaevine en az beş adet Zafer Dergisi gönderme kampanyası… Bu faaliyete katkı sağlamak isteyen okuyucularımız, Önder Tekin’i arayabilirler. (0264 278 03 00)

3. 13 Ocak’ta Antalya’daydık. Bir gün içinde üç ayrı okulumuzda öğrencilerle sohbetler ettik ve kitaplarımızı imzaladık. Bizi misafir eden öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

4. Necmi İlgen (Çantacı Necmi) Ağabeyimiz, 18 Ocak Cumartesi gecesi ve 22 Ocak Çarşamba günü ZAFER KÜLTÜR MERKEZİ'mizde misafirimizdi. Gönüllerimizi mest etti. Yine Ofis Sanat grubumuzun 18 Ocak - 20. hafta programının misafiriydi. Gençlerin bu sohbete ilgisi oldukça fazlaydı. Teşekkür ediyoruz ağabeyimize. Allah’tan uzun ömürler diliyoruz ve yine bekliyoruz.

5. 16 Ocak Perşembe gecesi Karşıyaka Camii Sosyal Tesislerinde bir konferans verdik. Her türlü imkânı seferber eden İsmail Hocamıza kalbî teşekkürler…

6. Ofis Sanat grubumuzdaki gençlerin ve ailelerinin katılımıyla 18 Ocak Cumartesi günü Kent Park’taki sabah kahvaltısında buluştuk. Bu nezih ortamı hazırlayanlara ve katılanlara teşekkür ediyoruz.

7. Çok sevgili kardeşimiz Cengiz (Sungur) Burak’ın babası, Sadi ve Arif Özkan’ın anneleri, Ahmet Çot’un annesi ve kadim dostumuz Mustafa Erden ağabeyin oğlunu ahirete uğurladık. Mevla rahmet eylesin. Âmin…

8. Bir okuyucumuz, Ocak’ta çıkan gıybetle ilgili yazıdan çok istifade ettiğinden, bu sayıdan epey miktar alarak çevresinde dağıttı. Hassasiyetine teşekkür ediyoruz.

9. Radyo programlarımız, geçen ay da belirttiğimiz gibi devam ediyor.

10. “Yazar Selim Gündüzalp” adıyla açılan Facebook ve Twitter hesaplarımızdan haber ve hizmetlerimizi daha yakından takip edebilirsiniz.