TR EN

Dil Seçin

Ara

Zafer Haber

Zafer Haber

1- Değerli dostlar; Rabbimize sonsuz hamd ve senalar olsun, Şubat 2014’te kısa bir ay olmasına rağmen son derece hareketli ve bereketli geçti. ZAFERİMİZİN Şubat sayısındaki, 35 ayrı yazı ve konuların çeşitliliği de okuyucularımızın dikkatinden kaçmamış. Daha kapaktan mesajı alanlar var sağolsunlar.

Teşvik ve hayır dualarınıza, kalbi teşekkürler. Her ay tazelenen heyecanla sizlere ulaşmanın zevki ve şevki bir başka oluyor. Anlatmak zor, yaşayan bilir. Fiili dualarınızla da bizi hiç yalnız bırakmıyorsunuz. 38 yıllık beraberliğimiz bunun en güzel bir şahididir.

2- Geçtiğimiz ay da duyurusunu yapmıştık. Gelen talepler üzerine ZAFER DERGİSİ olarak bir kampanya başlattık. “Her cezaevine en az beş adet Zafer Dergisi gönderme kampanyası.” Bu hayırlı hizmete katılmak isteyen okuyucularımız Önder Tekin’i arayabilirler. (0 264 278 03 00)

3- 14 Şubat’ta Erenler Güneş Koleji’nde konferansımız vardı. Öğrencilerimizin yanısıra velilerinin de katıldığı bu etkinlik sonrası kitaplarımızı imzaladık. Bu günü tertipleyenlere ve davette emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Bir çok il ve ilçemizden sohbet ve imza için davetler alıyoruz, biz de arzu etmekle beraber; hem hafta içi, hem de hafta sonu yoğun programlarımız olduğu için her yere gidemiyoruz maalesef. Dostlarımızın bizi mazur göreceğine inanıyoruz.

4- Ofis Sanat Merkezinde her cumartesi “Gençlerle Başbaşa” programlarımız coşkuyla, aşkla ve şevkle devam ediyor. Şubat ayıyla beraber 25. Haftamızı da tamamlamış olduk. Buraya gelen dostlarla ve gençlerle aramızda tam bir gönül bağı oluştu çok şükür.

5- ZAFER KÜLTÜR MERKEZİ’mizdeki Cumartesi gecesi sohbetlerimiz, ailecek ve geniş bir katılımla devam ediyor. Hafta içinde ise, yine aynı mekânda bay ve bayanlara mahsus 4 ayrı program ile faaliyetlerimiz sürüyor. Bilgi için; (0 543 203 51 26)

6- Bizim Radyo’da hafta içi her gün; Moral fm de ise, her ayın ilk haftası, Mehmet Paksu ile beraber programlarımız devam ediyor.

7- “Yazar Selim Gündüzalp” adıyla açılan ve halen aktif olan Facebook ve Twitter hesaplarımızdan da haber hizmetlerimizi takip edebilirsiniz.