TR EN

Dil Seçin

Ara

Zafer Haber

Zafer Haber

1- En güzel kelam olan selam ile…

Mayıs’ta da diğer aylardaki hareketi ve bereketi yaşadık çok şükür…

2- Haziran sayımız da inşaallah dillerde dolaşacak yazılarla dolu.

3- Her ceza evine beş adet Zafer Dergisi gönderme kampanyamız sizlerden gereken alakayı görüyor. Bunun için herkese teşekkür ediyoruz. Katkıda bulunmak isteyenler Önder Tekin’i arayabilirler. (0264 278 03 00)

4- Mayıs ayı içerisinde şehrimizdeki muhtelif okullarda ve 27 Mayıs’ta da İstanbul Fatih İmam Hatip Ortaokulu’nda imza ve sohbet günlerimiz vardı.

5- Ofis Sanat Merkezi’nde her cumartesi “Gençlerle Başbaşa” programımız, Mayıs’la beraber 9. ayını bitirmiş ve 39. haftayı da tamamlamış oldu. Bu ay program sonunda Sultan Fatih kitabımızı imzalayıp sohbetimize katılanlara hediye ettik.

6- 27 Nisan’da Ofis Sanat Merkezi’ndeki gençlik grubumuzla ve aileleriyle birlikte iki otobüslük İznik gezisi yapmıştık. Mayıs ayında da 40 kişilik ayrı bir sohbet grubumuzla Gürcistan, Tiflis, Batum, Kars, Rize Trabzon gezilerimizi yaptık. Renkli ve ahenkli geçen bu seyahatlerdeki izlenimlerimizi ayrıca kaleme almamız gerekiyor. Bir de… Bediüzzaman Hazretleri’nin Tiflis’te yıllar öncesine dayanan ve bugünlere uzanan bir müjdesinin olduğunu da hatırlatalım. Kars’taki Harakani Hazretleri’nin türbesi de diğer tarihî eserleriyle beraber görülmeli. Gönlüm orada kaldı...

7- ZAFER DERGİSİ KÜLTÜR MERKEZİ’mizdeki cumartesi gecesi sohbetlerimiz, ailecek katılımlarla devam ediyor. Hafta içinde ise, yine aynı mekânda bay ve bayanlara mahsus ayrı programlar var. (Bilgi için: 0 543 203 51 26)

8- Ayrıca 9-14 yaş arası ortaokul öğrencilerimize yönelik olan programımız devam ediyor; cumartesi günleri saat 11’de. (Bilgi için Serkan Akdeniz: 0 539 599 42 70)

9- Zafer Dergisi Kültür Merkezi’mizde ZAFER DERGİSİ SEMİNERLERİ’ne başladığımızı belirtmiştik. 15 günde bir yaptığımız bu seminerlerimizden beşincisine yazarlarımızdan Prof. Dr. Osman Çakmak da katıldı ve yarınlar için ümitlendik. Zaferimiz adına çok müjdeli haberler verdi. Zafer’in 40 yıldır devam edegelen ve bu yolda çığır açan sağlam bir fikirle yürüyüşünün sadece Türkiyemiz için değil, dünyada da nasıl bir ihtiyaca cevap verdiğini ve vereceğini yakînen gördük. Tafsilatı önümüzdeki aylarda gelecek inşallah.

10- Ender Çetin Bey’in başlattığı “GETEM” projesi için, yani görme engelli kardeşlerimiz için, Zafer’in bütün sayılarından yazılar seçmeye devam ediyoruz...

11- Bizim Radyo’da hafta içi her gün “Gündüz Gözüyle” adlı programımız saat: 17:30’da (İstanbul için) 104.4 frekansında; internetten: bizimradyo.com’da devam ediyor. Moral FM’de ise, her ayın ilk haftası, Mehmet Paksu ile beraber programlarımız sürüyor.

12- “Yazar Selim Gündüzalp” adıyla açılan Facebook: https://www.facebook.com/selim.gunduzalp.7 ve Twitter: Yazar SelimGündüzalp @SelimGndzlp hesaplarımızdan haber ve hizmetlerimizi daha yakından takip edebilirsiniz.