TR EN

Dil Seçin

Ara

Zafer Haber

Zafer Haber

En güzel kelâm selâm ile…

1- Ağustos sayımız aşk ve şevk ile gönül kapılarımızı çalıyor. 452. sayımıza da ulaştık şükür. Yazla beraber, ruhumuzu serinletici yazılarla karşınızdayız.

2- TRT yönetiminden gelen bir davet üzerine Ramazan boyunca TRT 1 ekranlarında Ramazan Sevinci ve Sahur Bereketi programlarına konuk olduk. Bu programların büyük bir ilgiyle izlendiğine dair bildirimler geliyor. Biz de izleyenlerimize teşekkür ederiz. İnşallah istifadeye medar olmuştur. Program boyunca bizi yalnız bırakmayan dava arkadaşlarıma ve Said Yüce’ye, Âdem Özkan’a, Mustafa Akgül, Dursun Ali Erzincanlı’ya ve Bekir Develi’ye, sıcak alâkalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

3- Zafer Dergisi Kültür Merkezi’nde Ramazan boyunca her cumartesi günü ve Zafer Dergisi merkez dershanemizde de her Pazartesi ve Cuma günleri iftar programlarımız devam etti. Emeği geçen, katkıda bulunan tüm dostlarımıza teşekkürler… Rabbim Ramazan sofralarında buluşturduğu gibi, cennet sofralarında da buluşmayı nasip etsin. Âmin.

4- Zafer Dergisi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen iftar programlarımızın bir konuğu da Psikiyatrist Mehmet Tüzün oldu… İftar önceleri ve sonraları yapılan ders ve sohbetlerle gecelerimiz nurlandı.

5- 42 hafta boyunca Sakarya Ofis Sanat Merkezi’nde buluştuğumuz Ofis Sanat Merkezi gençlik grubu ve aileleriyle Kent Park’taki iftar programında bir araya geldik.

6- 15 Temmuz’da Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan söyleşilerine konuk olduk.

7- Yine Ramazan boyunca her gün Bizim Radyo’da “600 Saniye” isimli programa telefon ile canlı bağlanarak dinleyicilerimizle buluştuk.

8- Vahiy öyküleri adlı kitabımızdan alınıp uyarlanan, Asr-ı Saadette yaşanmış olayların öyküsünü anlatan “Vahyin Işığında” adlı bir program da TRT 1 ekranlarında karakalem çizgiler eşliğinde resmedilerek verildi. Rabbimize hamd ediyoruz.

9- “Yazar Selim Gündüzalp” adıyla açılan Facebook: https://www.facebook.com/selim.gunduzalp.7 ve Twitter: Yazar SelimGündüzalp @SelimGndzlp hesaplarımızdan haber ve hizmetlerimizi daha yakından takip edebilirsiniz.