TR EN

Dil Seçin

Ara

Zafer Haber

Zafer Haber

En güzel kelâm selâm ile…

1- Eylül sayımız da; “ayva sarı, nar kırmızı sonbahar” diyerek, gönül kapılarımızı çalıyor. 453. sayımızdayız çok şükür. Tatilde tazelendik hep beraber, şimdi yeni bir ruhla, aşkla ve şevkle devam inşaallah. Nasıl bakarsanız öyle görürsünüz... Şiir gibi bir Zafer var elinizde..

2- Zafer’e gelen okuyucu mektupları oldum olası dikkatimi çeker hep. Yan sayfadaki mektupları okuyunca siz de, hak vereceksiniz..

Daha da ötesi Zafer Dergimizden insanları haberdar etmenin yollarını arayacaksınız. Bunlar beyin zonklatan ve insanı uykudan eden sözler.

‘Gördüysen sorumlusun.’ derdik; şimdi ‘Okuduysan sorumlusun.’ diyoruz..

Bu kadar samimi ve birbiriyle gönül bağı kuvvetli okuyucu grubumuz olduğu için Rabbimize hamdediyoruz… Bizi bilenlere, yalnız bırakmayıp beraber yürüyenlere selam olsun. Bu meseleye kafa yoralım ne olur..

3- Sosyal medyada da, Zafer’in metoduyla, azimle ve gayretle hummalı bir şekilde gece-gündüz demeden çalışıyoruz.

10 kişilik çekirdek bir kadro ile sesli sedalı yol alıyoruz. Yeni fikirler ve düşünceler için, saatlerce kafa yoruyoruz.

4- Çok beğenilen yeni “Fikir Eğlenceleri” sayfamız da, bu ihtiyaçtan doğdu. Yakında yeni müjdeler de var…

5- Zafer sayfalarında yeni imzaları ve simaları farkediyorsunuz. Ekibimiz yenilerle birlikte daha da güçlenip şevkleniyor. Gençler ümit veriyor. Bayanlar epey maharetli doğrusu...

6- İki aylık bir aradan sonra Ofis Sanat Merkezi’ndeki sohbetlerimize Eylül ayıyla beraber tekrar başlıyoruz inşaallah. Müjdesini verelim, duasını da edelim. Rabbim hayırlara vesile kılsın.

7- ZAFER KÜLTÜR MERKEZİ’mizde de, ders ve sohbetlerimiz aynen devam ediyor.

Genç bayanların gayretlerini tebrik ediyoruz. Bir insanın, bir kâinat olduğu şuuru ile devam inşaallah. Elimizdeki kudsi hakikatlere tüm insanlığın ihtiyacı var.

8- Yazarlarımızın yurt içi ve yurt dışı seyahatleri de çok faydalı oluyor. Okuyucularımız da bu yazı ve anılardan yakında istifade edecekler.

9- Ziyaretimize gelen ve ziyaretlerine gittiğimiz dost ve yazarlarımıza; Alaaddin Başar, Cüneyd Suavi, Fatih Satıl, Osman Çakmak, Mehmet Tüzün, Rasim Soylu, Bekir Develi’ye ve siz sevgili okuyucularımıza binler teşekkür ediyoruz. Gönül bağımız sağlamlaşıyor, genişliyor.

Rabbimiz bize derdimizi bilecek ve halimizi anlayacak dostlar ve dostluklar nasip eylesin... Amin.

10- “Yazar Selim Gündüzalp” adıyla açılan Facebook: https://www.facebook.comt/selim.gunduzalp.7 ve Twitter: Yazar SelimGündüzalp @SelimGndzlp hesaplarımızdan haber ve hizmetlerimizi yakından izleyebilirsiniz.