TR EN

Dil Seçin

Ara

Zafer Haber

Zafer Haber

En güzel kelâm selâm ile…

1- 455. Kasım sayımızın kapakları gibi muhtevası da göz dolduruyor maşaallah. Bu sayımız da gündeme damgasını vuracak yazılar, ruhunuza dokunacak öyküler var. Hayırlı istifadeler.

2- Zafer’imizin sayfalarını her ay karikatürleriyle şenlendiren Osman Suroğlu, Ekim 2014’te Meksika’da düzenlenen, “Dünyayı Değiştirmek” konulu karikatür yarışmasında birincilik ödülüne layık görüldü. Kendisini tebrik ederiz. Bu sayımızda bu eseri sizlerle paylaşıyoruz.

3- Sosyal medyada da Zafer’in kendine has üslup ve metoduyla çalışıyoruz. Güzel bir sosyal medya ekibimiz var çok şükür. Yeni fikirlere açık bu ekiple saatlerce kafa yoruyoruz. Bu alandaki çalışmalarımızı, hem bugün, hem de yarınlar için önemsiyoruz.

4- “Fikir Eğlenceleri” beğenilen köşelerimizden biri oldu. Biz de iki sayfaya çıkardık.

5- “Kainata bakma durağı” sayfamız da ilgiyle okunan köşelerimizden biri oldu.

6- “Fotoğrafı sizden, sözü bizden” sayfamızda yayınlanabilecek ilgi çekici fotoğraflarınızı bekliyoruz. Fotoğraflarınızı, suatunsal71@gmail.com adresine yollayabilirsiniz.

7- Ofis Sanat Merkezi’ndeki sohbetlerimiz her Cumartesi devam ediyor. 46. Haftayı da geride bıraktık. Başından beri ilgiyle takip eden herkese teşekkür ediyoruz.

8- ZAFER KÜLTÜR MERKEZİ’mizde de, Cumartesi gecesi ailecek katılabileceğiniz ders ve sohbetlerimiz devam ediyor.

9- Her ayın ilk salı günü Moral FM programlarımız saat: 11.30’da devam ediyor.

10- ZAFER KÜLTÜR MERKEZİ’MİZDE iki haftada bir pazar günleri ZAFER DERGİSİ SEMİNERLERİMİZE yeniden başladık. Programlarımız; 9 ve 23 Kasım Pazar günleri saat 14.00’te başlayacak inşaallah.

11- Zafer Dergisi Kültür Merkezi’nde, lise ve üniversiteli bayanlar için derslerimiz tüm heyecanı ve bereketiyle sürüyor. Her Perşembe 17.00’da genç kızlarımız Zafer Dergisi Kültür Merkezi’nde buluşuyor. Ayrıca lise ve üniversiteli bayanlar hafta sonları kahvaltı etkinliklerinde buluşarak beraberliklerini pekiştiriyorlar.

12- Zafer Dergisi Kültür Merkezi’nde kısa bir aradan sonra 9-14 yaş gençlere derslerimiz de başlamış bulunmakta. Her Cumartesi üniversiteli gençler tarafından sohbet ve çeşitli sosyal etkinliklerle 9-14 yaş kardeşlerimiz buluşuyor. 13 haftayı geride bırakan gençler her Cumartesi 11.00’da Zafer Dergisi Kültür Merkezi’nde…

13- Lise-Üniversite gençler dersleri de yeni bir buluşma ortamı sağlayarak her Cumartesi saat 19.00’da Zafer Dergisi Kültür Merkezi’nde buluşuyor. 1. Haftasını geride bırakan genç kardeşlerimize Rabbimizden güzellikler diliyoruz.

Sosyal medya üzerinden her türlü, toplantı, sohbet, sergi ve gezilerimizin tarih ve saat duyurularını bulabilirsiniz.