TR EN

Dil Seçin

Ara

Temmuz 2016

post-title

Temmuz 2016, 475

 

Değerli okuyucular, sevgili Zafer dostları… 

Zafer, bir tohum gibi düştü toprağa tam kırk yıl boyunca. Ellerinizde, dualarınızla büyüdü. Rabbim kabul etti dualarınızı, bugünlere geldi, koca çınar oldu… Bugün geriye doğru bakıp hayret ediyoruz yaşadıklarımıza. Kırk yıl  bir insan ömrü için bile çok uzun.

Üzüm asmasının üzerindeki salkımlara nasıl bakılıp hayret edilirse, bizler de aynen öyleyiz. Odundan odun çıkar; topraktan toprak olur. Bir şeyden cinsinin dışında başka bir şey çıkıyorsa, o ona mâl edilemez. Çünkü onun mahareti değildir, ona bağlanamaz. Sebeplerin birer perde olduğunu söylüyor Bediüzzaman Hazretleri. Sebeplerin ötesinde ve arkasında sebepleri yaratan var. Bu dünyayı böyle güzel yaratan Allah (cc) var.

Asmanın aklı olsa, üzerinde yaratılan üzüme hayret eder.

Ağacın aklı olsa, üzerindeki yaprağa, çiçeğe ve meyveye hayret eder. Toprağın aklı olsa, içinden çıkarılana hayret eder; sebzeye, meyveye, çiçeğe hayret eder.

Kara topraktan bembeyaz çiçekleri çıkaran Alîm Allah, kırmızı çilekleri çıkaran Kadîr Allah… 

Belli ki bunlar toprağın mahareti değildir.

Biz de öyle diyoruz. Bu güzellikler bizim maharetimiz değil; Rabbimizin bir armağanıdır. Biz istedik, çalıştık, O verdi. 

Zafer Dergisini emanet bildik. Çok şükür, bu emaneti bugünlere kadar getirebildik. Görevimizi elimizden geldiğince en içten duygularla yapmaya gayret ettik. Rabbimizin katında kabul görürse eğer, bizim için en büyük bir bahtiyarlık olacak…

Siz sevgili dostlarımızdan da beklediğimiz bir şey var.

Hassasiyetle, şevkle ve heyecanla o büyük dâvânın erini, Zafer’ini sahiplenin. Rabbimizi insanlara anlatmaya, kalplerde imanın tohumunu ekmeye hep beraber devam edelim inşaallah…

Tohumdan ağacı çıkaran Allah, bizlerin elinden de Zaferi çıkardı. Tohum nerede, ağaç nerede… Aradaki fark bile bu işi asıl yapanın kim olduğunu gösteriyor.

Her Zafer sayısı da bir tohum gibi… Rabbimiz nice kalplerde o tohumu yeşertecek ama o kalplere bu tohumları ulaştırmamız gerekiyor.

Kalpler de saksılar gibi, onlarda dikenli, zararlı otlar yerine, imanın güzel çiçekleri açsın… Evet sizin gayretinizle olacak bu. Kalpler gül bahçesi olacak inşaallah… Gayretlerinizi bekliyoruz.

Şimdi Zafer için kolları sıvamanın zamanıdır. 

Az çok, bir abone, iki abone demeden bir şeyler yapma zamanıdır.  

Sesimize kulak vereceğinizi biliyoruz.

Bu basit bir abone yapma isteği değildir.

Bir söz bazen hayatı değiştirebiliyor; insana hakikat yolunu gösterebiliyor. Madem ne ektiysek onu bulacağız; ektiğiniz tohum Zafer olsun, zaferiniz olsun…

Elinizle tuttuğunuz, elinizle verdiğiniz Zafer, mahşerde elinizden tutsun…

Karanlıklarda kalmış, nura muhtaç hayatlara ulaştırdığınız Zafer Dergisi, mahşerde yolunuzu aydınlatan nurunuz olsun…

Evet bekliyoruz…

Zafer Dergisi “Ben de abone yapmak istiyorum” diyen dostlarını bekliyor. 0 549 505 60 01-02-03 nolu telefonları arayıp temsilcimiz olabilirsiniz.

Sizi bekliyoruz…

Temmuz sayımız da okuyanlara hem bilgi hem kalplere nur ve huzur olacak yazılarla merhaba diyor sizlere. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Rabbimiz hayırlara vesile eylesin. Amin.

 

 

*****

Zayıf omuzlarımız bu yükleri taşımaktan âciz. 

Yaradan bir yük koyarsa omzumuza, yardımı da ona göredir. Kul sıkışmadan inayet-i ilahi yetişmiyor, yakın olmuyor. Çok şükür, bunu görebilmek de bir nimet… 

Rabbim şimdi bize yeni bir sayfa açıyor, yeni bir imkân sunuyor. 

Bunu da en baştaki o hassas duyguyla ve samimiyetle yerine getirmenin çabası içerisinde olacağız inşallah... 

Size de çok özel bir görev düşüyor.

 

 

Dergideki Yazılar