TR EN

Dil Seçin

Ara

Aralık 2016

post-title

Aralık 2016, 480

 

Alışkanlık olur bazen insan sadece diliyle şükreder. Bazen de tefekküre dalar kalbinin en derinliklerinden gelen bir sevinçle ve coşkuyla şükreder.

Biz şimdi sevinçle ve coşkuyla şükrediyoruz.

Rabbimize gönülden hamdediyoruz..

Ey güzel okuyucu, ey Zafer’in vefalı yol arkadaşı bu nimeti, bu emeği mübarek ekmeğimizi bölüşür gibi paylaştık sizlerle.. 1. yıl, 10. yıl, 20. 30. derken 40. yılı da geride bıraktık.

Şimdi sizlere taze bir merhaba diyoruz 480. sayımızla.

Evet.. Aralık sayımızla beraber 41. yılımıza merhaba diyoruz.

...

Ağaç meyvelerine baksa onlara sahiplenemez, onlarla övünemez; ancak şükreder. Çünkü odundan odun çıkar. Meyve, yaprak, çiçek çıkıyorsa bu ağacın hüneri ve mahareti olamaz. O sadece bir sebeptir. Onun eliyle bu nimetleri gönderen Rahman olan Rabbimizdir. Biz de aynen böyle görüyoruz kendimizi… Güzelliklere, hayırlara vesile olabildiysek bu en büyük mutluluk bizim için.

Su gibi akıp gidiyor yıllar. Yıllar ve aylar bir ayna adeta. Oraya baktığımızda gördüğümüz çok anılar var… Baskı nedir, dergi, kâğıt, matbaa nedir bilmezken birden bambaşka bir dünyanın içinde bulduk kendimizi. Bunca sayı, bunca yıl; hep hayret ettik, şükrettik…

...

Omuzundaki kitap defter yüklü çanta ne kadar ağırdır çocukların.

Bazen anne baba ya da abla kardeş bir el atar ne kadar rahatlar yavrularımız değil mi?

Bizim de halimiz aynen böyle..

Yıllar yılı omuzumuzdaki yükü Rabbimizin inayetiyle ve yardımıyla taşıdık.

Rabbimiz sizlerin eliyle yardım etti; el attınız bu ağır yükü beraber taşıdık.

Elbette şikâyet yok, şükür var. Böyle bir yükün hamalı olmak da bir şeref zaten…

Çünkü bu dava büyük, bu yük mukaddes.

Öyleyse taşınacak, zorda kalındığında ise, hiç umulmadık yerlerden eller imdada ve yardıma yetişecek ve çok şükür her defasında yetişti de.

Hepinize dua ve teşekkür ediyoruz.

Fakat yolumuz da, yolculuğumuz da devam ediyor…

‘Zafer’iniz için gayret ve faaliyet bekliyoruz sizden.

Her abonemiz kendisi haricinde bir abone daha yapsa, imdada koşmuş olacak ve bunu bir görev gibi bilerek ihmal etmese, yolumuzda sisler aralanacak, daha sağlam adımlar atabileceğiz inşaallah.

2017’ye bu ümitle ve bu sevinçle ve bu davetle ‘bismillah’ diyelim.

Zaferiniz sizden yapabileceğiniz bir şey; sadece 2 abone bekliyor. Bir kendinizi, bir de sevdiğiniz birisini abone yapmanızı...

Çok bir şey değil bir yıllık abone bedeli sadece 70 lira. Bu kadar parayı her gün nerelere vermiyoruz ki…

Yurt dışı ve yurt içi tüm eski ve yeni abonelerimizi bu hayır için kolları sıvamaya davet ediyoruz. Bu davete lütfen ses verelim, gecikmeden icabet edelim inşallah.

Bizden hareket, Mevla’dan bereket.

Müjdeli haberlerinizi ve aramalarınızı bekliyoruz inşaallah

...

Aralık sayımızda emeği geçen tüm yazarlarımıza teşekkür ediyoruz. Biz bir aileyiz. Yazar ve okuyucu ailemizden ahirete göç edenleri rahmetle duayla anıyoruz. Amel defterlerinin sevap tarafının kıyamete kadar açık kalmasını niyaz ediyoruz Rabbimizden.

...

MoralFM de her cumartesi gecesi 22.30’da Selim Gündüzalp ile Zafer Sohbetleri programı devam ediyor. 1. yılını doldurdu. Dinlemenizi tavsiye ederiz.

...

Şimdi abone zamanı şimdi gayret vakti. Şimdi ey güzel vefalı okuyucu söz sende. Zafer’in gözü de sende. Vira bismillah..

 

 

Dergideki Yazılar