TR EN

Dil Seçin

Ara

Aralık 2017

post-title

Aralık 2017, 492

 

Merhaba değerli dostlarımız, sevgili okuyucularımız. 

Aralık sayımız da hayırlara vesile olsun inşaallah. Rabbimiz, yolunda yaşamayı ve yürümeyi, insanların dünya ve ahiretlerine faydalı olabilmeyi nasip etsin cümlemize...

Meşhur bir söz vardır, “Hayırlı işlerin muzır manileri çok olur” diye… Bu dünya bir sınanma yeri. Elbette zorluklar olacak ki, imtihan olacak ki, ayrışma da olsun… Yoksa hak ve iyi niyet üzere olanlarla başka niyetler peşinde olanlar nasıl ayrılacak!..

Zafer Dergisi bundan 41 yıl önce insanların ve toplumun imanına hizmet etmek, fen ve felsefeden gelen şüpheleri gidermek, insanları güvenilir kaynaklardan bilgilendirmek için bir avuç gayretli, samimi ve fedakâr insanın güzel niyetleriyle yola çıktı. Yayın hayatı boyunca da nice zorluklarla karşılaştı; ama Allah’ın inayetiyle yoluna devam etti. 

Dergimiz yine Zafer’e gönül vermiş, fedakâr ve samimi insanların omuzlarında hizmetine devam edecek inşaallah. 

Bu birkaç ay içinde birtakım problemler yaşadık. Ama Rabbimizin lütf u inayetiyle bütün zorluklar geride kalıyor ve kalacak.

Farkettiğiniz gibi bazı değişiklikler yaptık. Logomuz, şirket ismimiz, telefon numaralarımız ve banka hesap numaralarımız değişti. Ancak bunların dışında yazarlarımızdan, abone elemanlarımıza kadar tam kadro buradayız. Şimdi sizleri bekliyoruz. Bu yeni adreslerden ulaşıp abone olmanızı, hatta Zafer’e aboneler yapmanızı istiyoruz. Çünkü şu an desteklerinize daha fazla ihtiyacımız var.

Yaşadığımız süreçte gerek istişare ederek, gerekse her konuda destek olarak yanımızda olan Prof. Dr. Alaaddin Başar, Prof. Dr. Lütfü Saltabaş, Prof. Dr. Şükrü Şumnu (Cüneyd Suavi), Ömer Sevinçgül, Ümit Şimşek, Mega Basım’ın sahibi Hasan Kondu Bey ve yer darlığından ötürü ismini sayamadığımız nice dostlarımıza, tüm okuyucularımız ve Zafer’e gönül verenler adına teşekkür ediyoruz. 

Allah Zafer’e gönül veren ve destek olan herkesten razı olsun; Zafer dergisinin yayınlanmış ve yayınlanacak sayılarının harfleri sayısınca sevaplar versin… Amin.

Evet sevgili dostlarımız,

Âlemler Rabbi, her gün hayatımıza yeni bir gün, her yıl dört mevsim katıyor. Biz de her ay hayatlarınıza yeni bir zafer katma gayretindeyiz ve olacağız inşaallah. Rabbimiz çalışmalarımızı bereketlendirsin; rızasına mazhar eylesin…

Gayret, çalışmak, sefer bizim; zafer Allah’ın.

Allah’a emanet olunuz.

 

 

Dergideki Yazılar