TR EN

Dil Seçin

Ara

Mart 2018

post-title

Mart 2018, 495

 

Merhaba değerli dostlarımız,

Geçen sayımızda, Rabbimize hamdolsun ki, bir müjdeli haber olarak “Zafer E-Dergi”yi sizlere duyurmuştuk. Çok olumlu tepkiler geldi, çok beğenildi. Bize bildirilen bazı aksamalar da hemen gideriliyor. Hayırlı hizmetlere vesile olması duasıyla…

Özellikle belirtelim; basılı dergiye abone olan okuyucularımıza, e-dergi 1 yıl boyunca hediyemiz olacak. E-derginizin nasıl aktif hale geleceği konusunda, 13. sayfamızdaki açıklamaları okuyabilirsiniz.

E-dergi konusunda başta Selim Gündüzalp abimiz olarak emeği geçen, katkısı olan herkese duacıyız. Allah razı olsun.

Bu arada Turkcell Dergilik uygulamasından da Zafer Dergisini okuyabilirsiniz.

İOS uygulaması da sorulan bir konu. Onun hazırlıkları sürüyor. İnşaallah yakın zamanda o da devreye girecek.

İnternet sitemize sanal pos kurulmasıyla ilgili süreç tamamlanmak üzere. Nasip olursa bu ay içinde o da kullanılmaya başlanacak. Böylelikle okuyucularımıza ödeme konusunda bir kolaylık daha sağlanmış olacak. İnternet sitemiz üzerinden abonelik ödemelerinizi yapabileceksiniz.

Sevgili dostlar, dünya böyle, iyi-kötü, hayır-şer, güzel-çirkin, sevap-günah burada birbiriyle iç içe. Bunun da pek çok hikmeti yanında en büyük faydası insan için. İnsan bu dünya ortamında, bu hayrın-şerrin, iyinin-kötünün arasında insan olmaya yürüyor, her şeyin hakikatini anlayabiliyor.

Öyle ya “zıt zıttıyla bilinir” meşhur bir sözdür; karanlık olmasa ışığı, hastalık olmasa sağlığı, küfür olmasa iman nimetini tam manasıyla anlamamız mümkün olmazdı.

Dolayısıyla bir çekirdek gibi ekildiğimiz bu dünya toprağı bize elzemdir.

Bir de adım başı yol gösteren levhaları da düşünürsek, Rabbimizin kendimizi ve yolumuzu bulmamız konusunda bize ne kadar yardım ettiğini de görebiliriz.

Evet merhaba demeye hazırlandığımız bahar bir yön levhası olduğu gibi, bir çiçek de, bir ezan da, Peygamberimizin (asm) bir sözü de yön levhamız oluveriyor. Bu kadar yardım arasında insanın kaybolması imkansız dense yeridir ama gözünü kulağını, aklını kalbini kapayanlar için de yapacak pek bir şey kalmıyor. Hidayet güneşi göz kamaştırırcasına her şeyden yansıyıp bize ulaşsa da gözünü kapayan kendine kurduğu karanlık dünyasında kalıyor…

Yol levhası demişken, bu sayımızda da çok önemli yazılar var. Gerçekten de herbiri ya çok önemli vesvese ve şüpheleri gideren ya da iman konusunda acil bilgi boşluğunu dolduran yazılar.

Zafer bu hizmetleriyle 42 yıldır hayatlarımıza çok çok önemli katkılarda bulundu ve bulunuyor.

İnsanlarımızın akıl ve kalplerine cevaplar ve ilaçlar taşımaya devam ediyor. Akıl ve kalp bozulduğunda, yolunu kaybettiğinde neler yaşandığının acı örneklerini ise haberlerde sık sık görüyoruz. 

İşte bu yüzden Zafer Dergisini herkes okusun istiyoruz. Çünkü hal ve hareketlerimize yansıyan problemleri, içimizi inşa ederek düzeltebiliriz ancak.

Bu sebeple gelin Zafer Dergisini, bir gıda gibi, bir ilaç gibi düşünüp herkese ulaştıralım. 

Bu konuda bizlere destek olun.

Evet gayret, çalışmak, sefer bizim; zafer Allah’ın.

Allah’a emanet olunuz.

 

 

Dergideki Yazılar